Jestem nowa
Re: Jestem nowa
Widzę Elu ,że masz piękne anturia,więc zdradz mi jak je pielegnujesz...uwielbiam anturium
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elu piękne anturium wszystkie a dziś w obi widziałam białego. ale nie pamiętam ceny
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj, jak kolorowo u Ciebie, Elu! I w domku, i na balkonie- cuda po prostu. Bardzo mi się spodobała ta różowa pelaśka wielkokwiatowa, moja Mama bardzo je lubi:)
Anturia przecudne, pierwszy raz widzę zielone! Pamiętam, że kiedyś u nas było czerwone, później (chyba) zmarniało, marzy mi się choć jedno, ale nie mam już miejsca. A gdy tak pomyślę, co bym jeszcze chciała...
Anturia przecudne, pierwszy raz widzę zielone! Pamiętam, że kiedyś u nas było czerwone, później (chyba) zmarniało, marzy mi się choć jedno, ale nie mam już miejsca. A gdy tak pomyślę, co bym jeszcze chciała...
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- miluck
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
WoW Elu ależ piękne te kwiaty anturium i ile masz kolorków
- elaipawel4
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Damianiedziękuje to nic nadzwyczajnego
Jagódkood ciebie anturium juz daje znak zycia wypuszcza po malutku liscia
Kamilkopelargonie kupilam na giełdzie kwiatowej ja takrze je lubię w tamtym roku przekonałam sie ze są to bardzo wdzięczne kwiaty co do zielonego anturium to owszem istnieje takie ale obawiam się że moje to juz przekwitajace białe
Arletkoanturia są dosc drogie dlatego rzadko mogę sobie pozwolić na kupienie okazu dużego i pieknego do tej pory kupilam tyko trzy w tym dwa z promocji reszta to małe zaszczepki uzyskane z wymian .
Dorotkoanturia stoją na oknie zachodnim i wschodnim na podstawce karmezyd zalany wodą i od czasu do czasu nawożę szczepki młodziutkie zawsze odchorowują zmianę i oddzielenie od rośliny macierzystej ale wkońcu daja radę.
Celinkoja mam dziewieć i tylko sześć ma kwiaty pozostałe sie okarze czy coś z nich będzie.
Edytkodziękuję dziewięc wszystkich jeszcze czekam na gatunek scherzerianum odmiana nn az pokarze kwiat w okazałości
Udało mi sie zidentyfikować jeszcze jeden ale na 100 procent nie jestem pewna
To moze być marita czerwony z zielonymi uszami kwiat jest mały więc nazwa niepewna
Jagódkood ciebie anturium juz daje znak zycia wypuszcza po malutku liscia
Kamilkopelargonie kupilam na giełdzie kwiatowej ja takrze je lubię w tamtym roku przekonałam sie ze są to bardzo wdzięczne kwiaty co do zielonego anturium to owszem istnieje takie ale obawiam się że moje to juz przekwitajace białe
Arletkoanturia są dosc drogie dlatego rzadko mogę sobie pozwolić na kupienie okazu dużego i pieknego do tej pory kupilam tyko trzy w tym dwa z promocji reszta to małe zaszczepki uzyskane z wymian .
Dorotkoanturia stoją na oknie zachodnim i wschodnim na podstawce karmezyd zalany wodą i od czasu do czasu nawożę szczepki młodziutkie zawsze odchorowują zmianę i oddzielenie od rośliny macierzystej ale wkońcu daja radę.
Celinkoja mam dziewieć i tylko sześć ma kwiaty pozostałe sie okarze czy coś z nich będzie.
Edytkodziękuję dziewięc wszystkich jeszcze czekam na gatunek scherzerianum odmiana nn az pokarze kwiat w okazałości
Udało mi sie zidentyfikować jeszcze jeden ale na 100 procent nie jestem pewna
To moze być marita czerwony z zielonymi uszami kwiat jest mały więc nazwa niepewna
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Elu widzę że kolekcja anturium powoli acz skutecznie się powiększa. to fajowe roślinki, długo utrzymują kwiatuszki. Przy odrobinie pielęgnacji - nie do zdarcia
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Elu dawno mnie nie było i już nadrobiłam zaległości. Kolekcja anturium co raz to większa Balkon też bardzo ładny, miło posiedziec wśród tylu kwiatów
Elu, ktoś tu nowego wirusa nam podsyła ;) Piękne te Twoje anturia, chyba się porozglądam trochę
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
- myszkas21
- 500p
- Od: 12 mar 2010, o 19:12
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wirus to jest, ale jak na razie to nie grozi mi szybkie zakażenie. Brak miejsca w mieszkaniu powoduje że muszę się ograniczać i Anturia wpadam podziwiać do Ciebie Elu
- miluck
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
Elu bardzo się cieszę ,że roślinka ode mnie wzięła się w garść