Moja początki ogrodowe - aagaaz
- Rewi
- 1000p
- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moja początki ogrodowe - aagaaz
Zaznaczam bo zaraz zgubię
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
- aagaaz
- 1000p
- Od: 7 maja 2011, o 10:58
Monika tak imprezek co nie miara..
Małgosiu nam tez wychodzi czasem niższe ciemne ciasto, ale nam to nie przeszkadza..Tez uwielbiam ciasta z kremem.. Jabłecznik masz na Pw ;)
Iwonko witaj u mnie Tak właśnie minął mi weekend - rodzinnie Tak przy moim synku czasem nie da się posiedzieć. Tez muszę iść do ogrodu, ale nie mam kiedy. Może jutro mi sie uda, bo idę na rano a tak cały tydzien popołudniówki
Magda tez było miło na tym cywilnym..Bratanica była zadowolona , że byliśmy chociaż nikogo nie prosiła, prócz rodziców i świadków.
Cześć Ewa.. Witam u mnie..W sumie muszę tez do Ciebie zajrzeć w wolnej chwili...
Małgosiu nam tez wychodzi czasem niższe ciemne ciasto, ale nam to nie przeszkadza..Tez uwielbiam ciasta z kremem.. Jabłecznik masz na Pw ;)
Iwonko witaj u mnie Tak właśnie minął mi weekend - rodzinnie Tak przy moim synku czasem nie da się posiedzieć. Tez muszę iść do ogrodu, ale nie mam kiedy. Może jutro mi sie uda, bo idę na rano a tak cały tydzien popołudniówki
Magda tez było miło na tym cywilnym..Bratanica była zadowolona , że byliśmy chociaż nikogo nie prosiła, prócz rodziców i świadków.
Cześć Ewa.. Witam u mnie..W sumie muszę tez do Ciebie zajrzeć w wolnej chwili...
- aagaaz
- 1000p
Witam wszystkich w sobotnie popołudnie. Dzisiaj dzien pracowity, ale w domu. Posprzątałam , zrobiłam drożdżowe bułeczki i teraz czekam na męża bo zaraz wróci z pracy..
Musicie się podzielić , bo tylko tyle mi wyszło ;)
A teraz ogrodowe : pięknie przebarwiony berberys..
I jeszcze niedawno kwitnący nagietek
Musicie się podzielić , bo tylko tyle mi wyszło ;)
A teraz ogrodowe : pięknie przebarwiony berberys..
I jeszcze niedawno kwitnący nagietek
Jacie ja pierwsza łapię łakocie...pychota
Miłego popołudnia
Miłego popołudnia
pozdrawiam Magda
Wszystkiego po trochu...
Wszystkiego po trochu...
- aagaaz
- 1000p
Witam poniedziałkowo
Dzisiaj zgrabiłam prawie wszystkie liściory , popaliłam trochę starych gazet z mieszkania mojej cioci ( które teraz po jej śmierci trzeba uprzątnąć , a tyle różnych rzeczy tam, że )
Później wybrałam się z Szymonem i moją mamą na cmentarz i tak minęło przedpołudnie..Teraz mały śpi, a ja sobie buszuję w internecie poszukując już powoli prezentów gwiazdkowych ...
Kalina i jej majowe kwitnienie
Dzisiaj zgrabiłam prawie wszystkie liściory , popaliłam trochę starych gazet z mieszkania mojej cioci ( które teraz po jej śmierci trzeba uprzątnąć , a tyle różnych rzeczy tam, że )
Później wybrałam się z Szymonem i moją mamą na cmentarz i tak minęło przedpołudnie..Teraz mały śpi, a ja sobie buszuję w internecie poszukując już powoli prezentów gwiazdkowych ...
Kalina i jej majowe kwitnienie
- wiolamanka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Aguś smakowity Twój wątek
Kalina ślicznie obsypana kwieciem
Kalina ślicznie obsypana kwieciem
Aga ślicznie wygląda kalina obsypana kwiatami powiało wiosną
Więcej proszę
Więcej proszę
pozdrawiam Magda
Wszystkiego po trochu...
Wszystkiego po trochu...
- aagaaz
- 1000p
Wszystko co miałam pokazać na ten sezon to pokazałam..dziękuję , że byliście ze mną Do zobaczenia na wiosnę
Proszę moderatorów o zamknięcie wątku..
Proszę moderatorów o zamknięcie wątku..