Podaj mi na niego namiaryonectica pisze:A gość z Wrocka ostatnio sprzedawał całymi skrzynkami, za żadne pieniądze, tylko jechać i brać, i co, i nic?banditoo pisze:a skąd ja wezmę nowości ,przecież wiadomo że ja już dawno nic nie kupuje
Henryku przecież wiadomo że miejsca u ciebie już za wiele nie ma więc nie będę cię obarczał, po drugie ty już prawie wszystko masz. Z braku miejsca niestety nie wstawię już sieweczek pod świetlówki i będą musiały wejś w dorosłe życie. Stanowczo za mało mam świetlówek, ale myśle że w nast roku trzeba będzie znacznie zwiększy ich liczbę. Zobaczymy jak kolorki gymno poradzą sobie w piwnicy.hen_s pisze:Jacku, jak czytam o Twoich problemach z siewkami i kaktusami to strasznie mi Cię szkoda. Jakby coś to rób paczkę i ślij co lepsze do Kraśnika, tutaj miejsca mnóstwo - zmieszczą się!banditoo napisał(a):
więc już w ogóle lipa
A co do nowości, to pewnie gdzieś są, tylko że to już nie nowości bo stoją wymieszane z innymi Niedługo trzba będzie je znosi na zimowisko, myślę że jeszcze z tydzień góra dwa