Też mam podobne zdanie. Pierwszy raz byłem i chyba już nie pójdę.TerDob pisze:Dziewczyny nie żałujcie ze nie byłyście na targach - nic nie było , ja nie byłam ale mówiła mi koleżanka że szkoda było czasu , pojechali do OBI żeby kupić coś na poprawę humoru
Różyczka i inne choroby ogrodowe
- romix
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 paź 2010, o 21:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Różyczka i inne choroby ogrodowe
Więcej osiągniesz uśmiechem, niż wyrąbiesz mieczem (William Szekspir).
Pozdrawiam serdecznie, Romek. Zielono mi
Pozdrawiam serdecznie, Romek. Zielono mi
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Romek w ubiegłym roku było fajnie - dużo roślinek i miałyśmy fajne spotkano . Nie mów że już nie pojedziesz
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Ewuś,u kogo zamawiałaś hortensje,dereń, kolcowój,widziałam sadzonki u Marysi,ładne,ja też mam ochotę na dereń jadalny ,hortensje VANILLE FRAISE,kielichowca,,, a jagody goi, wycztałam,że od jutra będa w Carrefourze,to pójdę jutro i zobaczę jakie mają i powojniki tez będą od jutra
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Dzięki,sprawdzę ich ofertę i porównam z moją upatrzoną
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ewo na razie się wpisuję, bo przez wątek próbuję się przebić, ale czasu brakuje. Widziałam śliczne rośliny, róże , koty na dobrych fotografiach. Ciekawe rozmowy na interesujące mnie tematy więc będę wracać
-
- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Cześć, Gajowa
Łażę po Twoim wątku, jak potłuczona, aż nareszcie Twoje zakupy zdopingowały mnie do wyrażenia podziwu dla Twoich zakupów. Duże ładne sadzonki Po dereniu widać, że to faktycznie on. Ciekawe, jak się spiszą pozostałe krzaczki. Ja jednak wolę kupować kwitnące, zbyt dużo było wpadek .
Mam ochotę na wiele funkii od nich, dlatego interesuje mnie, jaką opinię zdobędą u Ciebie.
Jagoda
Łażę po Twoim wątku, jak potłuczona, aż nareszcie Twoje zakupy zdopingowały mnie do wyrażenia podziwu dla Twoich zakupów. Duże ładne sadzonki Po dereniu widać, że to faktycznie on. Ciekawe, jak się spiszą pozostałe krzaczki. Ja jednak wolę kupować kwitnące, zbyt dużo było wpadek .
Mam ochotę na wiele funkii od nich, dlatego interesuje mnie, jaką opinię zdobędą u Ciebie.
Jagoda
- Helios
- Od: 15 cze 2010, o 18:56
Zaczęłam czytać Twój wątek i wsiąkłam dokumentnie w szkółce Funkia. Zdecydowanie lepiej tam nie wchodzić.
Z hortensjami na razie przerwa, ale hosty.... żurawki....
Donoszę, że u mnie zima w najlepsze, śniegu ubywa w żółwim tempie.
W ubiegłym roku musiałam usunąć z ogrodu dwa derenie jadalne. Wdał się jakiś wirus i nic nie pomagało, a już czułam smak dereniówki.
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Na razie czekam na przesyłki, jest wciąż zimno, dziś cały dzień lekko na minusie Potem zapowiadają opady, może wreszcie zima odpuści.
- Edyta1
- Od: 20 paź 2011, o 00:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A ja dzisiaj dostałam info, że idzie do mnie przesyłka o p. Marka Podstolca. Właściwie, to patrząc na to, co mam za oknem, nie jestem pewna czy się cieszyć .
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu