Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
- anka93
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 paź 2008, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
Na tak długo zamykasz , no co Ty???!!!
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No niestety.. prace w ogrodzie na razie nie są możliwe, nie miałabym co wstawić w nowy wątek. Będę się gościć u was
-
A dziękuję, na pewno skorzystam z zaproszenia
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Zdróweczka kochana. Wiosna przyjdzie... w końcu kiedyś musi...
-
Justynko dziękuję, ja się zastanawiam czy przyjdzie, czy może faktycznie od razu będzie lato?
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu wiosna to juz jest tylko kalendarzowa
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
-
Grażynko ja z tych co jak nie zobaczą to nie uwierzą Nie widzę jej za oknem także nie wierzę hehe
- kasia28x
- 100p
- Od: 26 sty 2013, o 09:28
Magda, życzę dużo zdrówka
Ja w tym roku też przeszłam okropne choróbsko i pierwszy raz od 10 lat musiałam z powodu przeziębienia na zwolnienie pójść
A w sprawie przewozu różności na działkę, to może pomyślcie nad przyczepką samochodową, uwierz przydaje się
Ja w tym roku też przeszłam okropne choróbsko i pierwszy raz od 10 lat musiałam z powodu przeziębienia na zwolnienie pójść
A w sprawie przewozu różności na działkę, to może pomyślcie nad przyczepką samochodową, uwierz przydaje się
Wszystko jest trudne...zanim stanie się proste
Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Madziu
Życzę dużo zdrówka, leż i nie przemęczaj się. Idzie wiosna to musisz mieć siły do pracy na działce. Kto będzie sadził roślinki, kto będzie rozstawiał donice. Także Madziuniu kochana wypoczywaj.
Pozdrawiam gorąco.
Życzę dużo zdrówka, leż i nie przemęczaj się. Idzie wiosna to musisz mieć siły do pracy na działce. Kto będzie sadził roślinki, kto będzie rozstawiał donice. Także Madziuniu kochana wypoczywaj.
Pozdrawiam gorąco.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Madziu dużo zdrówka Ci życzę
Wczesnej wiosny nie ma, a późna szybciutko przyjdzie.
A z nią Ty na forum z nowym wątkiem
Czekam z niecierpliwością
Wczesnej wiosny nie ma, a późna szybciutko przyjdzie.
A z nią Ty na forum z nowym wątkiem
Czekam z niecierpliwością
pozdrawiam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=63419" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=63419" onclick="window.open(this.href);return false;
Madziu dziękuję. Kuruj się. Przykro mi , że się rozchorowałaś. Z drugiej strony lepiej teraz , bo przynajmniej się wyleczysz, będziesz przygotowana i w pełni sił. Jak już w końcu ........przyjdzie wiosna to z nowymi siłami ruszysz do pracy. Z tym wywiezieniem wszystkiego na działkę rzeczywiście macie problem. Może macie kogoś z większym samochodem , albo kogoś kto ma przyczepkę . Ewa zamknęła swój watek, Twój tez jest do zamknięcia. Do kogo ja będę zaglądać? Dużo, dużo zdrówka i uważaj na swoje zatoki.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Madziu szybkiego powrotu do zdrówka.Może jednak uda się Ciebie przekonać do otwarcia nowego wątku nie czekając na wiosnę.Plissssss.Tak miła atmosfera u Ciebie panuje.