Moje ogródki - Gucia.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czy to mało? Ten cytrynowy jest cudny - nie ujmując nic pozostałym! A ja w napięciu czekam na pierwszy kwiat mojego czerwonego rododendrona, który dojrzewa bardzo powoli....gucia pisze: Kwitną kolejne rododendrony i różaneczniki.......i to chyba wszystko.
W parko-ogrodzie też ślicznie, bez względu na ilość kwitnących kwiatów
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Guciu - jeśli pamiętasz jak robiłaś zdjęcia z okna na garaż. Były niesamowite. Teraz niesamowity jest widok na P-O.
Po prostu cudny. Twoje rododendrony szaleją a moje dopiero mają pączki. Pierwszy zakwitnie chyba biały. Ale za to azalie są już blisko rozkwitu. A co twoje ?
Po prostu cudny. Twoje rododendrony szaleją a moje dopiero mają pączki. Pierwszy zakwitnie chyba biały. Ale za to azalie są już blisko rozkwitu. A co twoje ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Guciu, piękne są te rododendrony, wspaniałe kolory, takie pastelowe i w ogóle jaśniejsze nadal są rzadko spotykane, bynajmniej w moich okolicach A parko-ogród wygląda wspaniale.
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Dorotko, Elu, Beatko, Izuś, Grażynko, Alu, Anulko, Aniu, tak się cieszę, że wstąpiłyście do mojego ogródka
Od rana znowu tyrałam w P_O.......te brzozy kiedyś mnie wykończą nerwowo
Najpierw były liście, teraz znowu kwitną i śmiecą koszmarnie........
Wysadziłam dzisiaj cebulki mieczyków i......zakwitł mój pierwszy w życiu tulipan ...tylko się nie śmiejcie....naprawdę, jeszcze nigdy nie sadziłam tulipanów.
Od rana znowu tyrałam w P_O.......te brzozy kiedyś mnie wykończą nerwowo
Najpierw były liście, teraz znowu kwitną i śmiecą koszmarnie........
Wysadziłam dzisiaj cebulki mieczyków i......zakwitł mój pierwszy w życiu tulipan ...tylko się nie śmiejcie....naprawdę, jeszcze nigdy nie sadziłam tulipanów.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Witaj Markusie, jak miło, że wpadłeś do mnie W moim wieku, to już nawet sok z brzozy nie pomoże Brzozy są piękne, masz rację, ale pracy przy nich chyba mi nie zazdrościsz?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- iwika
- 500p
- Od: 17 paź 2006, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
NO... to czekam na zdjęcia pierwszego rozkwitniętego tulipana
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Mój prawie ogród - Iwika
- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Wiem wiem, brzozy pomimo pieknego wyglau i pozytywnej energi potrafia mocno smiecic i pylic. Kilka metrow od balkonu gdzie mieszkam rosna potezne brzozy(nie nadazamy sprzatac balkonu)Brzozy są piękne, masz rację, ale pracy przy nich chyba mi nie zazdrościsz? Very Happy
Chociaz z zona uwielbiamy je.Faktycznie duze okazy w ogrodzie pod tym wzgledem sa uciazliwe
Pozdrawiam Markus