Ogród Gośki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
x_P-42
---
Od: 27 maja 2009, o 01:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosieńko, wracaj nam szybko do zdrowia !
Pasy trzeba by drzeć za Twoje wyskoki. Tyś się po prostu zarobiła ! ;:16
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Gosiaczki - trzymam mocno kciuki byś szybciutko wróciła do zdrówka , kurde mojego starszego syna złapała chyba grypa bo gorączkuje :cry: ale dziś pojechał do szkoły :roll: Zdrowiej szybciutko a kręgi to może niech M czym wysmaruje - wyjdzie Wam obojgu na dobre :lol: :lol:
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11

Post »

Oj Gosiu, to zdrowiej!

I kto to mówi, że ogrodnictwo to hobby dla emerytów ;-) do tego to trzeba mieć zdrowie!

Jeśli już mówimy o fochu, to ja padłam ofiarą tym razem :-( i to nie z mojej strony ten foch, bo ja takich rzeczy nie robię. Cóż - wzniosłam się duchowo ponad te niedojrzałe zachowania i czekam na opamiętanie...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

Nie te lata... nie to zdrowie :wink:
Kuruj się, wyleguj, póki możesz...
Awatar użytkownika
Soulcatcher
200p
200p
Od: 16 cze 2009, o 11:05

Post »

Hej Gosiu!
Powiedz mi co trzeba zrobić, żeby M był taki skory do godzenia się i żeby jeszcze kwiatki na przeprosiny kupował??

Wrzosowisko wyszło Ci wspaniale! Jak się wrzosy rozrosną będzie naprawdę pięknie. I te cebulki, które tam zadołowałaś też obiecują wspaniałe widowisko na wiosnę - szkoda że po drodze jeszcze zima bo już się doczekać nie mogę!

Wracaj szybko do zdrowia i nie forsuj się tak!
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p
Od: 15 kwie 2009, o 17:53

Post »

Gosiu życzę dużo zdrówka ;:168
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

O rany, Gosiu, oby szybko niedomaganie przeszlo :roll: Ja teraz ostroznie podchodze do wyczynow w ogrodzie - bo szybciej i wiecej (naraz) wcale nie wychodzi nam na dobre - po letnim przygotowywaniu trawnika, kiedy M. przez dwa tygodnie nie byl w stanie podniesc butelki z woda (przez ostre nadwyrezenie lokcia) teraz uwazam. Bo potem i tak nic nie mozna robic, wiec teraz robimy wolniej, ale bez kontuzji. Troche to frustrujace, ze sie roboty ciagna, ale przynajmniej bezpieczne :roll:

A ja dzis poucinalam galazki wrzosow (z korzeniami) i posadzilam w puste miejsca na wrzosowisku - ciekawa jestem czy to sie poprzyjmuje :roll:
Awatar użytkownika
Soulcatcher
200p
200p
Od: 16 cze 2009, o 11:05

Post »

Ale mnie dzisiaj z samego rana przemiła niespodziewanka spotkała :D
Przyszły nasionka pinii od Ciebie! jupi! ;:11

To teraz powiedz co zrobić aby wykiełkowały?
Wystarczy włożyć do ziemi? Czy trzeba je najpierw moczyć?

Ale się cieszę!
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p
Od: 1 kwie 2009, o 14:57

Post »

:D Hej Gosiu! Piękna rabatka wrzosowa, masz zapał widzę niemalejący.. i jeszcze podróz :shock: , i dzieci i za chwilę praca... oj podziwiam, podziwiam, bo mnie ostatnio jakaś słabość dopada... :cry:
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
fela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2009, o 17:51

Post »

Nie było mnie tylko 4 dni, a ile się tu wydarzyło w tym czasie. Koło wrzosowiska pięknie zrobiłaś Gosiu. Przykro mi ,że cierpisz z powodu kręgosłupa. Może dobrze byłoby wzmocnić w okół niego mięśnie pływaniem?No to jesteśmy w podobnej sytuacji, choć dla Ciebie jest ona duzo trudniejsza. O ogrodzie można zapomnieć, o dzieciach dużo trudniej. Wiem, że przy podobnych dolegliwościach nawet spać jest trudno. Dlatego też Gosiu kochana zdrowiej szybciutko, tymbardziej, że przed Tobą jakże wspaniała perspektywa. Zastanawiam się jak wygląda taka wycieczka Londyn – Madryt. Ciekawa jestem jaką trasą będziesz jechała :D .
Ogródek Feli
A tu wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Awatar użytkownika
Dorota-C
500p
500p
Od: 25 wrz 2007, o 21:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Gosiu :D
Właśnie dziś dostałam od Ciebie oleandra i to aż 3 sadzonki :shock:
Dziękuję Ci bardzo
Obrazek
"Wszędzie kwitną kwiaty dla tego, kto chce je dostrzec."
Storczyki i ogródekDorotki
Doniczkowe
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

Oj Gosiu, chyba cię ścięło porządnie :roll: :( Daj jakiś znak chociaż :roll:
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

Witam wszystkich bardzo serdecznie! i dziękuję za pochwały oraz życzenia szybkiego powrotu do zdrowia :P

Przede wszystkim chcę Was wszystkich bardzo przeprosić za moją nieobecność, ale moja motoryka ostatnio była mocno ograniczona :wink:
Jednym słowem, leżę w łóżku, biorę zastrzyki i oglądam TV :lol:
Najgorsze boleści już mnie odpuściły i ma się ku dobremu! :D

Nie myślcie sobie jednak, że w ogrodzie nic się nie dzieje!!! :P
Pod moje dyktando, urlopujący się M wykonał kawał porządnej roboty! :shock: Przede wszystkim nasadził hosty pod "obsikiwane" jałowce :lol: i podosadzał cebulowe według własnego uznania (jak wyszło dowiem się wiosną). Wcześniej musiał rozdzielić hostę Plantaginea - i tu porażka - zapomniał zostawić sadzoneczkę dla Gorzatki i zrobić zdjęcia :cry:
Jedno i drugie da się jednak nadrobić gdy w końcu wstanę z łóżka :D

Gorzatko pamiętam o Plantaginei dla Ciebie, ale jeszcze musisz się uzbroić w cierpliwość do czasu, aż będę mogła machać szpadelkiem :wink:

Kasieńko, nasiona pinii namocz na ok. 24 godziny i do ziemi. Kiełkują bez problemu, ale potem uważaj aby ich nie przelać bo siewki bardzo łatwo gniją.

Felu - moja wycieczka w 100% jest nietypowa, bo zorganizowana po najniższych kosztach :P Wylatuję 23 października do Londynu, tam spędzę 4 dni, a już 28 października kolejny lot do Hiszpanii. Kilka dni pod palmami i 8 listopada powrót do Londynu, na następny dzień - do Rzeszowa :roll:
Nie uśmiecha mi się tylko lot samolotem bo zawsze wtedy cierpię na "zespół niespokojnych nóg" :evil:

Dorotko - jedna z tych sadzonek już chwilę spędziła w wodzie w celu ukorzenienia. Dwie pozostałe były "ciachnięte" przez M. Mam nadzieję, że wszystkie się pomyślnie ukorzenią :P

Chciałabym jeszcze raz Was bardzo przeprosić, że nie odwiedzam Waszych ogrodów .... ale nie lubię jak laptop grzeje mój brzuch :lol:
Jak tylko podniosę się z łóżka, postaram się nadrobić zaległości :P

Pozdrawiam Was wszystkich bardzo gorąco i apeluję: DBAJCIE O KRĘGOSŁUP!!! :D
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
Agnieś
1000p
1000p
Od: 7 lut 2008, o 19:14

Post »

Gosiu jak ci zadroszczę podróży do Hiszpanii. Musisz koniecznie robić zdjęcia ogrodów.
No i kuruj się, a na wzmocnienie kręgosłupa polecam pilates. Mi bardzo pomógł na ból w krzyżach. I dobrze zrobił na brzuch po ciąży :D
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22

Post »

g.kiecko pisze:Jednym słowem, leżę w łóżku, biorę zastrzyki i oglądam TV :lol:
Jak ja pisałem że oglądam TV to Ty z Gorzatką pisałyście "czytaj książki"...No to ja teraz powiem "czytaj książki" a nie TV oglądasz
;:109 ;:112

Ps.Chociaż ja jeszcze żadnej książki od początku roku szkolnego nie przeczytałem ;:112 Wolę TV ;:109

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia ;:168
Co ja bym zrobił za taką wycieczkę...Jeszcze nigdy nigdzie za granicą nie byłem, no tylko raz w...Czechach, ale tylko przez 1 godz...:roll:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”