Ogródek to moje drugie życie cz.4 -uzależnienie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek to moje drugie życie cz.4 -uzależnienie

Post »

Noc była bardzo zimna jak na mój rejon,rano mróz trzymał pomimo świecącego słońca,sobota znowu na wyjeździe,dobrze że nasz samochód dobrze grzeje :D jakoś tak wiosenne pragnienia sie przez to oddaliły, jak jeżdzę do Wrocławia mam po drodze galerię ogrodniczą"Zielone centrum" z tego co czytałam jak ją otwarli to pierwszy tego typu obiekt,gdyby była tak jak w grudniu nie omieszkałabym wstąpić i na pewno nie wyszłabym z pustymi rękoma ,ale tym razem nic mnie nie ciągnęło,patrząc na aurę na zewnątrz,do domu wracaliśmy już w scenerii zimowej,choć powiem Wam ą mały dziś ruch i fajnie się jechało w ciepełku , z CD umilał nam jazdę oczywiście Dżem,a za szybami ciemność tylko światła reflektorów i sypiący śnieg ..urokliwa podróż
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

Witaj Dorciu :wit to bajeczną miałaś podróż za szybkami samochodu :lol: Taka sceneria pozytywnie nastraja na zimową aurę. Zielone centrum musi poczekać ;:215
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
Mizu
50p
50p
Od: 2 gru 2009, o 15:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

U syna poszaleć w ogrodzie, jak się zgadzają, super rzecz :D . Mój na razie synek maleńki i z siania rzodkiewek czy słonecznika na działce strasznie się cieszy i zimą za ogródkiem tęskni. Z całego serca mu życzę w przyszłości własnego ogrodu i domku, a nie mieszkania w bloku, jak my.
Róż się nie bój. Ja tam z nimi doświadczenia żadnego nie mam, ale mam w nie wiarę. Dobrać odpowiednią do własnych warunków odmianę, zaoferować im miłość i sądzę, że się odwdzięczą :D Rośliny to nie ludzie, potrafią być tylko szczere :D
Jeszcze nie dawno wiosennie u nas było, a teraz mróz tęgi bez śnieżnej okrywy chwycił i aż serce się kraja na widok zamrożonych zielonych pędów. A u mojej mamy, 70 km ode mnie, pełno śniegu i z wnuczką (moją bratanicą) na sankach szaleje :D
A Dżem zawsze w sercu odpowiednio zagra :D
Pozdrawiam, Karina.
Nasz Zielony Zakątek
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18

Post »

Witaj Dorciu :wit
Siedzę i podziwiam twoje piękne roślinki w ogrodzie,który jest piękny jak i te w domku.Widzę,że uwielbiasz storczyki,tak jak ja:)Piękne jedno i drugie.Widać,że masz serce i tzw.rękę do kwiatów.Zeszło mi trochę u ciebie ale miło ten czas mi zleciał,pozdrawiam:)
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witaj Dorotko :wit musi to ciekawie wyglądać taka różyczka uczepiona linki i zmierzająca do gałezi czereśni.
A wiesz że nawet o tym nie pomyślałam. Swietny pomysł z tymi iglakami zamiast kwiatów. Wiesz co jak ja kiedyś tam w przyszłości ( mam nadzieję niedalekiej ) będę brac ślub to też poprszę o iglaczki. Wyśmienity pomysł. Pierwszy raz słyszę ale bardzo mi sie podoba. Zawsze Państwo młodzi zamiast kwiatów chcą maskotki, słodycze, ksiazki, alkochol czy kupony lotto.
Tak i tak poszalejesz u syna w ogrodzie, mam nadzieję ze będę zdjecia i relacja.
Pozdrawiam cieplutko i miłego wieczoru życzę. ;:196
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sylwio specjalnie dla Ciebie czereśniowa ;:306 Alchymist

Obrazek

wino,kupony Lotto czy inne z przez Ciebie wymienionych to popularne i już dość ..nudne ,no moze jeszcze maskotki jak są ofiarowane domom dziecka czy ubogim dzieciom to niezła myśl, moi tak sobie wymyślili,że podarowane drzewka będą im codziennie przypominać o tym wyjątkowym dniu we własnym ogrodzie ,zresztą tej uroczystości nie da sie zapomnieć
to nie miejsce na to ,ale poniekąd dotyczy kwiatów bo są na zdjeciu,pokażę Wam stół dla nowożeńców i rodziców

Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12

Post »

O matko jaka piękna ta "czereśniowa " róża , juz wcześniej ją podziwiałam ;:108 ;:108
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Dorotko dziękuję ;:cm ale ślicznie i ciekawie wygląda róża i czereśnia i oczywiście sznureczek :) wkomponowany w całość. ;:63
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko każdej gospodyni jest przyjemnie,gdy goście spędzają miło czas :D

Marto,Asiu,Karinko pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego tygodnia,oby nie już tak zimnego

Marysiu to zdjęcie już było ,ale moze Sylwia nie widziała ,dlatego powtórka z rozrywki
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p

Post »

Dorotko zdjecie pewnie widziałam ale na tyle pięknych fotografi cieżko jest wszystkie zapamiętać.
Piękny stół jak wytwornie przygotowany ;:oj
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44

Post »

Ale po królewsku, ;:224 ;:224 , pięknie :wit
Pozdrawiam, Iwona.
Awatar użytkownika
Klara154
100p
100p
Od: 14 sie 2012, o 08:39
Kontakt:

Post »

Pooglądałam u Ciebie i przyznam, że wszystko jest takie wysmakowane. Rabaty takie - dobrane. U mnie tę niektóre połączenia już są, albo dopiero będą np. miodunka między hostami, w cieniu drzewa.
I Twoje róże...mmm. Super.
Weselny stół bardzo mi się podoba tak przystrojony, robi wrażenie i na pewno zostanie zapamiętany przez gości.
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46

Post »

Stół weselny wygląda iście po królewsku ;:138
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dorotko pięknie stół przystrojony, przepięknie ;:215 a pomysł z podarowaniem drzewka, jeszcze nie słyszałam, a świetny ;:138
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dorotko ...co komu się podoba ...dla mnie jednak ten blichtr jest obcy ..nie lubię po prostu wzorowania się na tzw. modzie z programów obcojęzycznych ...czyli typu ...jak szaleć , to szaleć ...

Natomiast czereśniowa Alchymist super ...ramblery prowadzone na drzewka owocowe super wyglądają ...

Serdeczności na cały tydzień ;:196 ;:167 :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”