Mój ogródek - kogra - 2cz. 2008r
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mój ogródek - kogra - 2cz. 2008r
Grażyna 56 - dzięki za życzenia.
I wzajemnie, dużo radości i mnóstwo kwiecia w ogrodzie oraz zdrowia i siły do pracy !
Bardzo dziękuję za pamięć i za to, że wpadłaś w 1 dzień Nowego Roku - to dobra wróżba i radość dla mnie, że mam tak wiernych przyjaciół.
inag1 - Pomyślności i radości z życia oraz rajskiego ogródka !
Cieszę się że wpadłaś i że spodobał Ci się mój pomysł - a raczej nie mój bo kiedyś widziałam to w TV angielskiej w programie o ogrodach. Były też inne pomysły o których będę pisać w trakcie sezonu , wraz z rozwojem roślin.[/b]
I wzajemnie, dużo radości i mnóstwo kwiecia w ogrodzie oraz zdrowia i siły do pracy !
Bardzo dziękuję za pamięć i za to, że wpadłaś w 1 dzień Nowego Roku - to dobra wróżba i radość dla mnie, że mam tak wiernych przyjaciół.
inag1 - Pomyślności i radości z życia oraz rajskiego ogródka !
Cieszę się że wpadłaś i że spodobał Ci się mój pomysł - a raczej nie mój bo kiedyś widziałam to w TV angielskiej w programie o ogrodach. Były też inne pomysły o których będę pisać w trakcie sezonu , wraz z rozwojem roślin.[/b]
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Święta, święta i po świętach. Nowy rok rozpoczęty a noc sylwestrowa była spokojna, chociaż fajerwerki były niesamowite. Mój ogród zniósł to dobrze i nie wygląda na przebudzony.
Moja zwierzyna też niewiele robiła sobie z fajerwerków. Jedna kocica zaszyła się w swoim "łóżeczku" tak, że nie można było jej wyciągnąć z niego nawet siłą a reszta potraktowała to tak:
Moja zwierzyna też niewiele robiła sobie z fajerwerków. Jedna kocica zaszyła się w swoim "łóżeczku" tak, że nie można było jej wyciągnąć z niego nawet siłą a reszta potraktowała to tak:
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Karuś - właśnie wróciłam od Ciebie i podziwiałam twój ogródek w zimowej szacie.Lepszy z pewnością śnieg niż ta bezpłciowa szarość, która nie nastraja zbyt optymistycznie. Biały kolor przynajmniej daje wrażenie przestrzeni a nie przytłacza.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Izuniu moje kocice mają za sobą już nie jeden sylwester i wiedzą, że najlepiej wtedy posiedzieć lub pospać sobie w domu.Przeszły przez to bez żadnych emocji a dzisiaj rano spokojnie poszły się przewietrzyć. Wróciły dopiero na kolację. A sunia nie reaguje na takie hałasy - woli ciepły tapczanik.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- kogra
- Przyjaciel Forum
Witaj na spacerze po ogrodach - jak miło mieć nowego gościa i to zaraz w Nowym Roku. Wprawdzie nie ma co pokazać bo ogrody jeszcze śpią, ale już niedługo........
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Oj, Grażynko, niedługo......? Jak wieszałam dzisiaj nowy kalendarz, to humor znowu straciłam, do kwietnia jeszcze przecież trzy kartki do zerwania!!!!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Guciu ale prognozy są takie, że w marcu temp. ma dochodzić do 20 stopni a to oznacza szybkie kwitnienie pierwszych wiosennych kwiatów. Więc może już niedługo.......?
Zobacz pod www.twojapogoda.pl
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Naprawdę ma być tyle stopni?kogra pisze:Guciu ale prognozy są takie, że w marcu temp. ma dochodzić do 20 stopni a to oznacza szybkie kwitnienie pierwszych wiosennych kwiatów. Więc może już niedługo.......?
;:2
Oby ta prognoza się spełniła.Bardzo już tęsknię za pierwszymi kwiatami.
Dosadziłam trochę cebulowych i jestem bardzo ciekawa jak będą wyglądać.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
To ja pierwszy raz słyszę o takiej prognozie, ostatnio nie miałam głowy do TV i internetu.kogra pisze:Guciu ale prognozy są takie, że w marcu temp. ma dochodzić do 20 stopni a to oznacza szybkie kwitnienie pierwszych wiosennych kwiatów. Więc może już niedługo.......?
Ale byłoby super!!!!
Izuniu, czaruj, aby tych przymrozków nie było!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki