Mój ogródek - Dorota T.- 2008r
Mój ogródek - Dorota T.- 2008r
Witam wszystkich bardzo serdecznie w Nowym Roku!
Wiem, że was zanudzam, ale zima mnie omija i tylko takie widoczki są u mnie.
Zrobiłam nawet "drzewko zimowe", które miało przywołać zimę, ale nic nie pomogło.
Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco.
Wiem, że was zanudzam, ale zima mnie omija i tylko takie widoczki są u mnie.
Zrobiłam nawet "drzewko zimowe", które miało przywołać zimę, ale nic nie pomogło.
Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko no co TY , nie zanudzasz Zawsze jest miło do Ciebie wdrepnać i nacieszyć oczęta tak cudnymi - mimo , że zimowymi - widokami
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
Jak zwykle , zaglądajac na Forum, mogę liczyć na poprawę nastroju.
Dzięki dziewczyny.
Inko żadnych skojarzeń z jedzeniem , po świątecznej wyżerce muszę przesiąść się na rower bo kto mi będzie buty wiązał.
Basiu, jakie zimowe widoczki u mnie to niewiadomo, czy to śnieg, czy młynarzowi worek mąki się rozsypał.
Skoro was nie zanudzam , to pokażę wam co mnie fascynuje.Ogródek mam niewieki, wiec roślinki są pod lupą, a ściślej mówiąc, pod obiektywem mojego aparatu. Na przykład taka Tawuła, prawdziwa strojnisia, ile razy zmienia swe oblicze.
Dzięki dziewczyny.
Inko żadnych skojarzeń z jedzeniem , po świątecznej wyżerce muszę przesiąść się na rower bo kto mi będzie buty wiązał.
Basiu, jakie zimowe widoczki u mnie to niewiadomo, czy to śnieg, czy młynarzowi worek mąki się rozsypał.
Skoro was nie zanudzam , to pokażę wam co mnie fascynuje.Ogródek mam niewieki, wiec roślinki są pod lupą, a ściślej mówiąc, pod obiektywem mojego aparatu. Na przykład taka Tawuła, prawdziwa strojnisia, ile razy zmienia swe oblicze.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko mąka czy nie mąka , biało je i basta U mnie tak samo , z młyna chłopy jechaly i worki dziurawe miały. Ale ..... Lepszy rydz jak nicDorota T. pisze:Basiu, jakie zimowe widoczki u mnie to niewiadomo, czy to śnieg, czy młynarzowi worek mąki się rozsypał.
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U mnie też jest biało a to dopiero drugi śnieg tej zimy. bo u mnie zawsze mało pada czegokolwiek.Tawuła śliczna ;:2 też je lubię mam chyba ze 6 odmian
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko, ja na pewno!Dorota T. pisze:
A może ktoś tęskni za błogim lenistwem w upalny dzień nad takim brzegiem ?
I jak sobie policzę, ile to jeszcze czasu do takich widoków zostało, to minę mam raczej nieciekawą!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki