Pierwsze koty za płoty cz.lll
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pierwsze koty za płoty cz.lll
I kto by się spodziewał, że w tak krótkim czasie będę zakładać kolejny wątek? Bez was byłoby to niemożliwe Tak mnie to wciągnęło, że staram się każdego dnia zajrzeć do Was choć na chwilę. Nie zawsze piszę, czasami tylko czytam, ale jestem
Dla zainteresowanych, poprzedni wątek znajdziecie TUTAJ
Czas mija, nie wiadomo kiedy Dopiero na dobre zaczęła się wiosna, a już mamy lipiec. Nawet nie chcę myśleć, co to oznacza. Ale póki co cieszmy się latem i łapmy z niego tyle ile damy radę.
Pogoda i praca na kilka dni odizolowały mnie od działki. A czekam jeszcze na kwiaty kilku ostatnich róż, więc możecie sobie wyobrazić, jak z niecierpliwością przebieram nóżkami żeby nareszcie tam pojechać. Nabrzmiałe pąki Jalitah i Anahe obiecywały, że już za chwileczkę, już za momencik zobaczę ich piękne kwiaty, a tymczasem ktoś tu ćwiczy moją cierpliwość. Wtorek mam wolny, to jak tylko nie będzie padać, to jadę zobaczyć co i jak
Tymczasem nie pozostaje mi nic innego, jak wkleić zdjęcia sprzed kilku dni.
Kiedyś wydawało mi się, że róż w moim ogródeczku nigdy nie będzie Że to kwiaty nie dla mnie. Że są to kwiaty dla doświadczonych ogrodników. A tymczasem doświadczenia żadnego nie mam, a różyczki rosną. I to już 45 sztuk Oczywiście, że trzeba się przy nich nachodzić, ale tego wymagają od nas wszystkie rośliny. W każdym razie myślałam, że niekoniecznie ta sztuka mi się uda. Ale chyba się udała i teraz już nie wyobrażam sobie, że mogłabym ich nie mieć. Jak tylko przyjeżdżam na działkę, to w pierwszej kolejności zaglądam właśnie do nich. I mi rośnie jak się do mnie wdzięczą i słodko zaglądają w oczy.
Zapraszam do zaglądania za mój płot, a nawet do śmiałego przekraczania, uchylonej przecież furtki
Dla zainteresowanych, poprzedni wątek znajdziecie TUTAJ
Czas mija, nie wiadomo kiedy Dopiero na dobre zaczęła się wiosna, a już mamy lipiec. Nawet nie chcę myśleć, co to oznacza. Ale póki co cieszmy się latem i łapmy z niego tyle ile damy radę.
Pogoda i praca na kilka dni odizolowały mnie od działki. A czekam jeszcze na kwiaty kilku ostatnich róż, więc możecie sobie wyobrazić, jak z niecierpliwością przebieram nóżkami żeby nareszcie tam pojechać. Nabrzmiałe pąki Jalitah i Anahe obiecywały, że już za chwileczkę, już za momencik zobaczę ich piękne kwiaty, a tymczasem ktoś tu ćwiczy moją cierpliwość. Wtorek mam wolny, to jak tylko nie będzie padać, to jadę zobaczyć co i jak
Tymczasem nie pozostaje mi nic innego, jak wkleić zdjęcia sprzed kilku dni.
Kiedyś wydawało mi się, że róż w moim ogródeczku nigdy nie będzie Że to kwiaty nie dla mnie. Że są to kwiaty dla doświadczonych ogrodników. A tymczasem doświadczenia żadnego nie mam, a różyczki rosną. I to już 45 sztuk Oczywiście, że trzeba się przy nich nachodzić, ale tego wymagają od nas wszystkie rośliny. W każdym razie myślałam, że niekoniecznie ta sztuka mi się uda. Ale chyba się udała i teraz już nie wyobrażam sobie, że mogłabym ich nie mieć. Jak tylko przyjeżdżam na działkę, to w pierwszej kolejności zaglądam właśnie do nich. I mi rośnie jak się do mnie wdzięczą i słodko zaglądają w oczy.
Zapraszam do zaglądania za mój płot, a nawet do śmiałego przekraczania, uchylonej przecież furtki
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Re: Pierwsze koty za płoty cz.lll
Iwonko jestem , bo jak inaczej
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Iwonko . Piękne rozpoczęcie nowej części , z przyjemnością będę podziwiała Twój ogród . Pozdrawiam .
- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Hej Iwonko, załapałam się na otwarcie, no prawie
Gratulacje dla dzieciaczka To pierwszy, ważny egzamin. Jak wiemy my, a oni dopiero za jakiś czas się o tym dowiedzą...to ten najłatwiejszy w życiu
Gratulacje dla dzieciaczka To pierwszy, ważny egzamin. Jak wiemy my, a oni dopiero za jakiś czas się o tym dowiedzą...to ten najłatwiejszy w życiu
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
Jestem i ja by dalej podziwiać twoje różyczki i nie tylko..odgapiać także.
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
I mnie nie może zabraknąć
- Krychna
- Od: 23 mar 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko piękne róże wiem jak ja czekam na otwarcie pąka nowej róży,serce drży. Jalitah jest piękna mam u siebie i trzyma kwiat długo. Piękne ujęcie Augusty Luizy
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Iwonko,jestem w Twoim ogrodzie obowiązkowo,jest śliczny i gościnny,mogłabym nawet przeskoczyć tą furtkę .
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witaj Iwonko! piękny początek nowego wątku! Życzę cudownego lata
- Florian Silesia
- Od: 3 lip 2016, o 19:56
Piękne dalie - jeszcze z końcówki poprzedniego wątku
- ewka36jj
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
Ciekawe czy i ja zmieściłam się na pierwszej stronie wątku! Cudne różyczki wybrałaś na początek, Augusta jest jedną z moich ulubionych róż. Swoją przygodę różaną też zaczynałam od 40 róż, nie mając o nich zielonego pojęcia, Ale od czego są Forumowicze! Wtoek minął, napisz co słychać na działce!
- apus
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Iwonko nowy wątek, więc melduję się i ja
Augusta urodziwa dziewczynka!
Augusta urodziwa dziewczynka!
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468