Przydomowy ogródek Eweliny, część V.
- ewelkacha88
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przydomowy ogródek Eweliny, część V.
Witajcie Kochani w nowej części mojego wątku .
Poprzednia część znajduje się tutaj .
Bardzo Wam dziękuję, że jesteście ze mną i razem tworzymy ten wątek . Będzie mi niezmiernie miło jeśli zechcecie towarzyszyć mi dalej .
Jak już niektórzy z Was wiedzą w zeszłym roku udało nam się dokupić 10 arów sąsiedniej działki . W sumie mamy prawie 19 arów i będzie gdzie popracować . Z tworzeniem nowych rabat będę musiała jeszcze poczekać. Najpierw działka musi zostać wyrównana potem obowiązkowo musimy zrobić podjazd i chodnik. Wstępnie wiem co gdzie i jak ale konkretnych planów nasadzeniowych jeszcze nie robiłam. Wiem jedno - tym razem będę mądrzejsza i na początku skupię się przede wszystkim na tworzeniu ram ogrodu. Nie chcę działać chaotycznie . Powstanie na pewno żywopłot z tujek , posadzę iglaki ,drzewa i krzewy. W dalszych latach wszystko będę uzupełniała bylinami, cebulowymi i całą resztą. Miejmy nadzieję, że moje plany wypalą i za kilka lat będę mogła pochwalić się ciekawym kawałkiem swojego prywatnego raju .
Pozdrawiam i pięknego dnia życzę .
Poprzednia część znajduje się tutaj .
Bardzo Wam dziękuję, że jesteście ze mną i razem tworzymy ten wątek . Będzie mi niezmiernie miło jeśli zechcecie towarzyszyć mi dalej .
Jak już niektórzy z Was wiedzą w zeszłym roku udało nam się dokupić 10 arów sąsiedniej działki . W sumie mamy prawie 19 arów i będzie gdzie popracować . Z tworzeniem nowych rabat będę musiała jeszcze poczekać. Najpierw działka musi zostać wyrównana potem obowiązkowo musimy zrobić podjazd i chodnik. Wstępnie wiem co gdzie i jak ale konkretnych planów nasadzeniowych jeszcze nie robiłam. Wiem jedno - tym razem będę mądrzejsza i na początku skupię się przede wszystkim na tworzeniu ram ogrodu. Nie chcę działać chaotycznie . Powstanie na pewno żywopłot z tujek , posadzę iglaki ,drzewa i krzewy. W dalszych latach wszystko będę uzupełniała bylinami, cebulowymi i całą resztą. Miejmy nadzieję, że moje plany wypalą i za kilka lat będę mogła pochwalić się ciekawym kawałkiem swojego prywatnego raju .
Pozdrawiam i pięknego dnia życzę .
- AGA Z
- Od: 14 paź 2009, o 11:20
Re: Przydomowy ogródek Eweliny, część V.
Pięknie i kolorowo u Ciebie.
Bratki super ożywiają otoczenie.
Trzymam kciuki za szybką realizację planów.
Z Mężem od jakiegoś czasu szukamy domku, z marnym efektem.
Bratki super ożywiają otoczenie.
Trzymam kciuki za szybką realizację planów.
Z Mężem od jakiegoś czasu szukamy domku, z marnym efektem.
Pozdrawiam Agnieszka
Spis treści
Spis treści
- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
No to jestem ...... I to druga w nowym wątku!
Z chęcią będę ci towarzyszyć w twoim pięknym ogrodzie ....pozdrawiam cieplutko.
Z chęcią będę ci towarzyszyć w twoim pięknym ogrodzie ....pozdrawiam cieplutko.
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Hej,
ja też znalazłam nowy wątek i od razu się wpisuję.
Bardzo jestem ciekawa tej nowej części ogrodu, czekam na kolejne relacje
ja też znalazłam nowy wątek i od razu się wpisuję.
Bardzo jestem ciekawa tej nowej części ogrodu, czekam na kolejne relacje
- Maciek13
- Od: 9 cze 2017, o 21:38
Witaj piękne kompozycje zrobiłaś a te stokrotki to na targu kupiłaś ?
Pozdrawiam i życzę przyjemnej i ciepłej wiosny
Pozdrawiam i życzę przyjemnej i ciepłej wiosny
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Witaj Chociaż raz załapałam się na pierwszą stronę
Oj niesamowicie ciekawa jestem twojej nowej działeczki i planów jakie z nią wiążesz. Będzie się działo..
Oj niesamowicie ciekawa jestem twojej nowej działeczki i planów jakie z nią wiążesz. Będzie się działo..
- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Ewelinko i ja się melduję w kolejnej części Twojego" prywatnego raju " powiększonego o 10 arów.
Ależ będzie się działo areał ogromny to i możliwości wielkie. Moja oaza to tylko 2,5 ara, lecz dla mnie to jest aż tyle.
Niech Ci się spełnią wszelakie plany i dadzą Wam wszystkim radość i niech zdrówko dopisuje a słoneczko często odwiedza.
Ależ będzie się działo areał ogromny to i możliwości wielkie. Moja oaza to tylko 2,5 ara, lecz dla mnie to jest aż tyle.
Niech Ci się spełnią wszelakie plany i dadzą Wam wszystkim radość i niech zdrówko dopisuje a słoneczko często odwiedza.
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Jestem i ja jakże mogłoby mnie zabraknąć w kolejnym wątku no i jakie piękne wiosenne przywitanie
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Jestem,jestem,przybiegam zdyszana
Po cichu czy nie, jestem i ja
Pozwól więc na skromny komentarz dotyczący Twoich planów: nie, nie, nie, tylko nie szpaler z thuj, nieee To jest rozwiązanie dla mieszczuchów, co ogród widzą jako thujową klatkę, we wnętrzu której jest kostka i beton ze strzyżoną choinką na krzyż i tyle, i trzy hektary trawnika który musi być idealny.
Znaczy jak uważasz to za dobre wyjście to przecież rób Ale ja na to patrzeć nie mogę
Pozwól więc na skromny komentarz dotyczący Twoich planów: nie, nie, nie, tylko nie szpaler z thuj, nieee To jest rozwiązanie dla mieszczuchów, co ogród widzą jako thujową klatkę, we wnętrzu której jest kostka i beton ze strzyżoną choinką na krzyż i tyle, i trzy hektary trawnika który musi być idealny.
Znaczy jak uważasz to za dobre wyjście to przecież rób Ale ja na to patrzeć nie mogę
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
I mnie nie może tutaj zabraknąć. Będę Ci kibicować w tworzeniu ogrodu na świeżo pozyskanej ziemi. Gratuluję.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witaj Ewelinko!
Przyszłam sprawdzić jak się ma u Ciebie wiosna i widzę, ze zawitała Życzę spełnienia w nowej odsłonie ogrodu. Masz białą kartę do zapisania, to rzadka okazja dla ogrodników tym bardziej że masz już doświadczenie.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wspaniałego sezonu!
Przyszłam sprawdzić jak się ma u Ciebie wiosna i widzę, ze zawitała Życzę spełnienia w nowej odsłonie ogrodu. Masz białą kartę do zapisania, to rzadka okazja dla ogrodników tym bardziej że masz już doświadczenie.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wspaniałego sezonu!
Jak wiosna to jestem i ja Irysy śliczne