Witaj Isiu na Forum. Cieszę się, że dołączyłaś do naszego grona. Masz bardzo ładne kwiaty. Bardzo efektowne zdjęcie ze słonecznikami, ale zaciekawiło mnie również zdjęcie drugie z białym kwiatem, jest bardzo ładny, czy możesz napisać jak on się nazywa. Jeżeli masz więcej zdjęć to koniecznie pokaż. Pozdrawiam Irena.
witam wszystkich bardzo serdecznie dziękuję za ciepłe słowa. Jestem ogrodniczką dopiero od dwóch lat więc za dużego doświadczenia nie mam ale podobno mam dobrą rękę i intuicję a tak na poważnie to działka ma ok 600 m przy domu, położona w małej kotlince, ziemia kwaśna. Mam mały kącik ziołowy widać go troszeczkę na zdjęciu z powojnikami zielone tło to wybujały koper, część kwiatową i kącik leśny z sosenkami, brzozami i kosodrzewiną. Na razie dość gadania na życzenie Irenki to białe to kwiat kalinki szczepionej na pniu kwitnie wiosną moja chluba, przepieknie pachnie kwitnie późna wiosną. Bea lubisz powojniki proszę dla Ciebie a tu jeszcze parę moich kwiatków różnej maści Pozdrawiam
Ja wprost je uwielbiam. Mam dwa i muszę się nauczyć je przeszczepiać. Najchętniej wszystko bym pokryła powojnikami i bluszczami (szczególnie moje płoty).Ja też nie mam dużego doświadczenia ogrodniczego i jak ty ponoć dobrą rękę. Reszty musimy się nauczyć. Piękne te kwiaty. Ach... byle do wiosny.
Witaj Isiu - śliczne powojniki i inne kwiatki [ szczególnie zawilec ] , nie zamieściłaś zbyt dużo zdjęć ale zapowiada się b.interesująco , czekam na więcej . Pozdrawiam
Każdy początek ma swój koniec ,a każdy koniec miał swój początek ........
Witaj Isiu Teren masz dość duzy. Ach, ile tam można nasadzić! Do tego brak sąsiadów... zazdroszczę! A kwiatki sliczne, we wszystkich najważniejszych dla ogródka kolorach ;)
Powojniki sliczne, ale i róże! Jak na młody ogród, to super