Iwonko takie kwitnienie za zajęcie pierwszego miejsca na podium dla odwiedzających mnie Gości się Tobie należy!
flammentanz
Madziagos , sauromatum,maniolekchłopaki dla Was serdeczne podziękownia za uznanie dla moich zdjęć
lemonkaPulpa222 Wam serdeczności za poranne odwiedziny co do astrów... skąd takie skojarzenie pewnie zdjęcie nie udane albo roślina nie znana? To przymiotno ogrodowe jak najbardziej letnie... Ale skoro wzbudziło zainteresowanie...to już dobrze!
Teraz dopiero, jak napisalaś o przymiotnie, to widzę, że płatki ma jak niteczki a przecież marcinki mają płatki nieco inne. Ale sama chyba nie wiedziałabym
Maryniu, ależ piękne otwarcie a pierwsza foteczka, krętą ścieżką prowadzi zwiedzających w zakamarki ukrytej gęstwiny, gdzie skrywają się cieniolubne rarytasy. To jak zielony dywan na wybiegu dla czarujących, ogrodowych ślicznotek. A róża bajeczna. Pozdrawiam i niech Ci upał za bardzo nie dokuczy a niebiosa wodę podarują.
Maryniu, witam się z Tobą w nowej odsłonie Twego wątku.
Piękne wejście smoka Cudne roślinki uchwycone obiektywem znakomitej fotoreporterki zachęcają do częstych spacerów po tajemniczych alejkach ogrodu.
Skoro i Tobie woda z nieba potrzebna, to niech spadnie.
anabuko1 ,plocczanka Bardzo dziękuję za uznanie dla moich " umiejętności" fotograficznych Zainteresowanie fotografowaniem w ostatnich latach bardzo wzrosło co i na FO jest widoczne. Bo foto jest trendy...
lemonka Za wierne kibicowanie serdeczności szczególne! Bo Ty motywujesz mnie do porannego otwarcia wątku...
stasia_ogrod dziękuję za pochwały Upałem dzisiaj prognozy straszą i eM już zapowiedział wczoraj,że dzisiaj przerwa w działkowaniu..Na rękę mi to nie jest ale...siła wyższa więc profilaktycznie podlałam dobrze rośliny...Od jutra zmiana aury..zobaczymy co się zadzieje!
Zwykłe takie smolinosy
liliowce otwierają się z dnia na dzień bardziej
kontrowersyjne przymiotno
owadzio też będzie choć takich okazji specjalnie nie szukam ,inni robią to chętniej ale po prostu nie dało się ominąć obiektywem tak były aktywne ,więc niech tam...
Maryniu, o poranku się zjawiam. No, może poranek już się skończyl bo jest prawie siódma
Jak u Ciebie z pogodą wczoraj i w nocy? U nas długo padało o okropnie wiało. Teraz jest tylko 12stopni. Wczoraj było 30 w cieniu. Jeśli już deszczu nie będzie to zamierzam powyrywać chwasty
Twój ogród jest taki kwitnący, mieni się jak klejnocik. Bardzo dużo kwitnących roślin masz Bardzo podobają mi się te liliowce w kolorze jagodowotruskawkowego koktajlu. Nie widziałam takich jeszcze. Dobrze, że owady tak się uwijały bo zwróciły Twoją uwagę i mamy do oglądania fajne zdjęcia. Ja akurat lubię takie z owadami.