Moje zacisze - miaaa
- miaaa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lut 2008, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moje zacisze - miaaa
Witam
Jak wszyscy - to i ja pokażę mój ogródeczek Co prawda teraz (zimą) nie wyglada zbyt ciekawie - na razie śpi chociaż powolutku zaczyna się budzić 8) dawno temu został obsadzony choinkami, by odgrodzić go od ulicy, choinki urosły i powstał mały lasek nawet grzybki czasem rosną :P
Na początek widok z góry:
Kolejne...
Część ogródka, która budzi się powoli...
Jak wszyscy - to i ja pokażę mój ogródeczek Co prawda teraz (zimą) nie wyglada zbyt ciekawie - na razie śpi chociaż powolutku zaczyna się budzić 8) dawno temu został obsadzony choinkami, by odgrodzić go od ulicy, choinki urosły i powstał mały lasek nawet grzybki czasem rosną :P
Na początek widok z góry:
Kolejne...
Część ogródka, która budzi się powoli...
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Miaaa Czy te choinki rosną w takim "nieładzie", jak sugeruje to pierwsze zdjęcie, czy w dwóch rzędach, tak jak na trzecim zdjęciu? Nie wiem czy to te same choinki...
Bardzo dobry pomysł, zeby tak właśnie odgrodzić się od ulicy
Ja tak próbuję się odgrodzić od sąsiada, ale muszę poczekać, aż drzewka urosną
O tej porze roku jeszcze nie mozna wiele pokazać, ale widać, ze masz ogród bardzo zadbany i w pełni sezonu na pewno będzie przedstawiał piękny widok Gratuluję pierwszych kwiatków tej wiosny!
Bardzo dobry pomysł, zeby tak właśnie odgrodzić się od ulicy
Ja tak próbuję się odgrodzić od sąsiada, ale muszę poczekać, aż drzewka urosną
O tej porze roku jeszcze nie mozna wiele pokazać, ale widać, ze masz ogród bardzo zadbany i w pełni sezonu na pewno będzie przedstawiał piękny widok Gratuluję pierwszych kwiatków tej wiosny!
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ogród
Witaj Mniaaa Jak możesz to podpisz się imieniem będzie nam lepiej rozmawiać.Masz ładne migdałki,czy to są krzaczki ,czy szczepione na pniu, no i magnolia cudo- tak oblepiona ślicznie kwiatami, pozdrawiam Halina.