Moja wielka improwizacja Fleur 78 - cz.2/2008/
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moja wielka improwizacja Fleur 78 - cz.2/2008/
Dzisiaj wreszcie odważyłam się usiąść przy komputerze! Właśnie przeczytałam Wasze wiadomości i jestem niesamowicie wzruszona Waszą troską o mnie i serdecznością! Mimo iż bratowa, która zaglądała tu wcześniej, uprzedziła mnie, że ona sama była wzruszona! Serdecznie dziękuję Wam za WASZE DOBRE SERDUSZKA i przepraszam za zamieszanie. Do zdrowia wróciłam w zasadzie jakiś czas temu, ale problem w tym, że zasłabłam w momencie gdy zasiadałam do komputera (a było to... 1 Stycznia!!! Tak paskudnie zaczął mi się Nowy Rok! ). Dlatego też, po powrocie ze szpitala omijałam komputer wielkim łukiem i mimo zachęt ze strony rodziny i przyjaciół, jakoś ciężko mi było przemóc się i zasiąść przy komputerze. Ale jak widzicie, pierwsze koty za płoty. Teraz może być już tylko lepiej!
Serdecznie dziękuję również Wszystkim za życzenia. Mimo, że tu tak długo nie zaglądałam, często o Was myślałam i tęskniłam za Wami, bo na tym forum spotkałam naprawdę wielu wspaniałych przyjaciół! Zostaje mi jeszcze tylko wyjaśnienie jednej rzeczy. Z pewnością nie było ani mnie, ani nikogo, kto by korzystał z mojego komputera na Skype od 1 stycznia, bo mam oddzielny komputer, więc nikt go nie używał, kiedy ja go nie używałam. Ewentualnie, mógł się ktoś pojawić w przeciągu ostatnich 10 dni, bo był u mnie brat z bratankiem i oni włączali mój komputer.
Nie mam niestety żadnych nowych zdjęć, ale od jutra zacznę już coś robić. Pójdę "szukać wiosny", chociaż wiosna przyszła w tym roku już w styczniu!
Całuję Wszystkich serdecznie!!! a Bobik macha do Was ogonkiem!
Serdecznie dziękuję również Wszystkim za życzenia. Mimo, że tu tak długo nie zaglądałam, często o Was myślałam i tęskniłam za Wami, bo na tym forum spotkałam naprawdę wielu wspaniałych przyjaciół! Zostaje mi jeszcze tylko wyjaśnienie jednej rzeczy. Z pewnością nie było ani mnie, ani nikogo, kto by korzystał z mojego komputera na Skype od 1 stycznia, bo mam oddzielny komputer, więc nikt go nie używał, kiedy ja go nie używałam. Ewentualnie, mógł się ktoś pojawić w przeciągu ostatnich 10 dni, bo był u mnie brat z bratankiem i oni włączali mój komputer.
Nie mam niestety żadnych nowych zdjęć, ale od jutra zacznę już coś robić. Pójdę "szukać wiosny", chociaż wiosna przyszła w tym roku już w styczniu!
Całuję Wszystkich serdecznie!!! a Bobik macha do Was ogonkiem!
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- stokrotka12311
- 500p
- Od: 18 gru 2006, o 00:43