Ogród trochę leśny trochę wiejski
- Lesna Dusza
- 50p
- Od: 7 sty 2023, o 18:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ogród trochę leśny trochę wiejski
Witam, zaglądam na forum od dawna kiedyś nawet miałam konto jednak dopiero teraz mogę trochę się nim pochwalić. Ogród ma 5 lat
pracuję w nim sama, ma około 3500m a na początku było samo zielsko po pas a jeszcze multum pracy przede mną
pracuję w nim sama, ma około 3500m a na początku było samo zielsko po pas a jeszcze multum pracy przede mną
Lena
- lojka 63
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród trochę leśny trochę wiejski
Cześć witamy ,na forum jak pisałaś to już byłaś uczestnikiem ,widzę piękne roślinki i super tereny do zasadzeń ,zadbany ogród i bardzo chętnie będę zaglądać tylko brakuje mi twojego podpisu,nie wiem jak się zwracać ,jak by coś to zapraszam do siebie o wiele skromniejsze progi ale chętnie przyjmę jakieś rady.Szczęśliwego tego roku2023.
- Lesna Dusza
- 50p
Jolka już się poprawiłam dziękuję mi się ciągle wydaje ,że tam mało i mało nasadzeń także życzę Szczęśliwego Nowego Roku
Lena
-
- Od: 28 lis 2020, o 09:27
Witaj Lena miło mi będzie u Ciebie gościć .
Świetnie ujęte ,leśna dusza .
Zapowiadasz super przeżycia .
Pisz proszę o swoim ogrodzie i dziel się jego widokiem .
Czekam na więcej Pozdrawiam serdecznie.
Świetnie ujęte ,leśna dusza .
Zapowiadasz super przeżycia .
Pisz proszę o swoim ogrodzie i dziel się jego widokiem .
Czekam na więcej Pozdrawiam serdecznie.
- Lesna Dusza
- 50p
Dziękuję Bogusiu postaram się jak już sezon ruszy zdjęcia wstawiać regularnie bo na jesień sporo nowych rzeczy u mnie się pojawiło
Lena
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Leno zaglądam do każdego nowego ogrodu. Już mi się podoba, widzę rośliny, które bardzo lubię, szałwie, róże, czosnki, funkie.
Taki duży areał, to moc pracy. Masz już szkielet z drzew, to rabaty mają świetne tło.
Będę z ciekawością zaglądać, czekam na kolejne zdjęcia. Dobrego tygodnia.
Taki duży areał, to moc pracy. Masz już szkielet z drzew, to rabaty mają świetne tło.
Będę z ciekawością zaglądać, czekam na kolejne zdjęcia. Dobrego tygodnia.
- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Witam serdecznie Piękny, wielki ogród i ze zdjęć widać, że wcale nie tak mało nasadzeń. Na takiej przestrzeni można nieźle poszaleć Cudne oczko wodne i rabata z hostami przy drzewie. Widzę też swoje róże, więc tematów nam nie zabraknie
Zapraszam również do siebie
Zapraszam również do siebie
-
Kolor szałwi to mój kolor o ludziku jaki to gatunek ?
Oj tak mój ogród jest od 2016
Oj tak mój ogród jest od 2016
- Lesna Dusza
- 50p
Soniadzięki faktycznie pracy ogrom zazwyczaj dziennie spędzam tam średnio 3 godziny 8-)jak się tam wprowadziłam to były piękne duże okazy drzew i to jedyny atut tej działki był reszta to moja czasem bardzo powolna praca także miłego tygodnia życzę
Dorotaoj mam rozgardiasz i na zdjęciach może nie widać, ale w moim ogrodzie mimo wszystko królują chwasty nie do ogarnięcia dla mnie jednak już się przyzwyczaiłam do nich
Oczko to za dużo powiedziane hehe ma zaledwie 3x2 m i główne rezydentki to żaby i ropuchy,ale mam do nich sentyment więc w sumie ten żabi dołek dla nich powstał.
Róże kocham mam jakieś 46 krzewów, co roku dosadzam parę krzaków z wyprzedaży , takich już prawie zasuszonych i największą satysfakcję sprawia mi jak one na drugi lub trzeci rok odżywają a jedyne jakie zakupiłam"rasowe" i ze szkółki to .... dzikie róże Hansa ,które potrzebuję na nalewki, dżemy i olejki.
Bogusia szałwia omszona to odmiana Deep Blue bardzo ją lubię i sieję wszędzie
Dorotaoj mam rozgardiasz i na zdjęciach może nie widać, ale w moim ogrodzie mimo wszystko królują chwasty nie do ogarnięcia dla mnie jednak już się przyzwyczaiłam do nich
Oczko to za dużo powiedziane hehe ma zaledwie 3x2 m i główne rezydentki to żaby i ropuchy,ale mam do nich sentyment więc w sumie ten żabi dołek dla nich powstał.
Róże kocham mam jakieś 46 krzewów, co roku dosadzam parę krzaków z wyprzedaży , takich już prawie zasuszonych i największą satysfakcję sprawia mi jak one na drugi lub trzeci rok odżywają a jedyne jakie zakupiłam"rasowe" i ze szkółki to .... dzikie róże Hansa ,które potrzebuję na nalewki, dżemy i olejki.
Bogusia szałwia omszona to odmiana Deep Blue bardzo ją lubię i sieję wszędzie
Lena
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Dzień dobry! Ale miły u Ciebie klimat. Niebieskie szałwie, ostróżki, moje ukochane róże. Działka niby leśna, ale widać duże połacie, gdzie słońce ma wolny dostęp do roślin. A z chwastami to niestety boryka się większość z nas. Pozdrawiam Cię Lena serdecznie i jeszcze raz muszę z przyjemnością zerknąć na te szałwiowe fragmenty.
-
Lenko zimuje szałwia ?
Bo kocham te kolory i potrzebuję jej w ogrodzie .
Kupuję omączoną też jest piękna :)tylko ta nie zimuje
Bo kocham te kolory i potrzebuję jej w ogrodzie .
Kupuję omączoną też jest piękna :)tylko ta nie zimuje
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Ależ Bogusiu, szałwia omszona zimuje
- Lesna Dusza
- 50p
Bogusia zimuje bardzo dobrze, w sumie u mnie nic jej "nie łapie" ale też bardzo się rozsiewa i trzeba uważać
Lena