Czekam na szybkie propozycje.
Pozdrawiam
bo makro jest dla podmiotów gospodarczych i żeby kartę dosać trzeba mieć zarejestrowaną działalność gospodarczą, wtedy wydają Ci kartę od ręki i można sobie pośmigać po sklepie.Działkowiec pisze:Chciałem wejść do makro, ale chcą jakieś karty...
Witam,Działkowiec pisze:Chciałem wejść do makro, ale chcą jakieś karty...
Tak, z tym że tylko w ogrodzie poza granicami miast działka może być wyposażona w zbiornik na nieczystości ciekłe (szambo) A moja działka jest niestety na terenie miasta. A R.O.D. i P.O.D. to to samo - jakiś czas temu ogrody zmieniły nazwę na Rodzinne Orody Działkowe rzyby było bardziej rodzinneikarmad pisze:Hmmm ANGELAZ nie wiem dokładnie jak to jest z tymi kibelkami w ROD-ach ale na działce moich rodziców ( jest to co prawda POD w Warszawie więc regulaminy mogą się różnić ) stoi regularna budowana jeszcze przez dziadka w latach 70-tych ubikacja murowana z normalną spłuczką i podciągniętą wodą z wodociągu. A scieki są odprowadzane do ''szamba'' obok.
Tak, tak już o tym myślałam, nawet fajną chemię można do tego kupić że wszystko ładnie rozpuszcza i do tego pachnie. Problemem niestety są złodzieje. Wszystko co "przenośne" szybko znika.grigori24 pisze:A może tak toaleta turystyczna świetny pomysł i nie drogi.
www.kamai.pl/c55_73,toalety+przenosne