Wystawy storczyków -w 2008r
Wystawy storczyków -w 2008r
Witam :P ,
w tym roku szybciej ,niż normalnie
Z A C Z Y N A M Y sezon wystaw storczykowych
.Jest więcej i w wiekszej ilości miast -- całość w Kalendarium!!!-pierwszy temat w naszym Orchidarium
1/ pierwsza wystawa -ten weekend: W A R S Z A W A
22 - 24 lutego 2008 - Warszawa. Biblioteka Uniwersytetu Warszawskiego, przy ul. Dobrej 68/70 w sali wystawowej (parter), w godz. 10.00-18.00.
życzę samych miłych wrażeń,
pozdrawiam,
JOVANKA
w tym roku szybciej ,niż normalnie
Z A C Z Y N A M Y sezon wystaw storczykowych
.Jest więcej i w wiekszej ilości miast -- całość w Kalendarium!!!-pierwszy temat w naszym Orchidarium
1/ pierwsza wystawa -ten weekend: W A R S Z A W A
22 - 24 lutego 2008 - Warszawa. Biblioteka Uniwersytetu Warszawskiego, przy ul. Dobrej 68/70 w sali wystawowej (parter), w godz. 10.00-18.00.
życzę samych miłych wrażeń,
pozdrawiam,
JOVANKA
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To ja dorzucę parę swoich fotek
Przepraszam za taką ilość paphiopedilum ale się w nich zakochałam
Ten ostatni sabotek, za 98 zł miał może z 15 cm wysokości (cały)
Przepraszam za taką ilość paphiopedilum ale się w nich zakochałam
Ten ostatni sabotek, za 98 zł miał może z 15 cm wysokości (cały)
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Cudowności
Mysza!!!
Asiu!!!
Serdeczne dzięki za relację z warszawskiej wystawy
Z tego co zobaczyłem, i co dadała moja uruchomiona wyobraźnia wnioskuję, że warto było poświęć "chwilkę czasu" na jej obejrzenie!!!
Dla mnie, każda okazja, aby podziwiać te CUDEŃKA NATURY jest miła.
Aż chce się
Asiu!!!
Serdeczne dzięki za relację z warszawskiej wystawy
Z tego co zobaczyłem, i co dadała moja uruchomiona wyobraźnia wnioskuję, że warto było poświęć "chwilkę czasu" na jej obejrzenie!!!
Dla mnie, każda okazja, aby podziwiać te CUDEŃKA NATURY jest miła.
Aż chce się
Pozdrawiam
Oj tak, było ładnie .
Ekspozycja niewielka ale mimo wszystko było co podziwiać.
Wszystko to, co organizatorzy zapowiadali - znalazło się na wystawie. Spora ilość kwiatów, kiermasz, porady.
Zdjęcia musiałam niestety robić w biegu, pomiędzy łapaniem Bąbli (4 i 2 lata), które usiłowały zrobić tam demolkę .
Z tego też względu nie doczekałam się na spóźniający się pokaz slajdów, który był niewątpliwie dodatkową atrakcją, ale maluchy nie potrafiły jeszcze docenić piękna prezentowanych eksponatów .
Ekspozycja niewielka ale mimo wszystko było co podziwiać.
Wszystko to, co organizatorzy zapowiadali - znalazło się na wystawie. Spora ilość kwiatów, kiermasz, porady.
Zdjęcia musiałam niestety robić w biegu, pomiędzy łapaniem Bąbli (4 i 2 lata), które usiłowały zrobić tam demolkę .
Z tego też względu nie doczekałam się na spóźniający się pokaz slajdów, który był niewątpliwie dodatkową atrakcją, ale maluchy nie potrafiły jeszcze docenić piękna prezentowanych eksponatów .
Mysza
'Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.' Albert Einstein
'Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.' Albert Einstein