Różności doniczkowe -Agii
- Agii
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 lip 2008, o 20:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Różności doniczkowe -Agii
Witam Jestem na forum od jakiegoś czasu i w końcu odważyłam się pokazać moje roślinki domowe. Kwiaty w domu miałam zawsze ale nie przywiązywałam do nich zbytnio uwagi. Rosły to rosły Od zawsze za to miałam ptaki ozdobne( papugi , zeberki itd.) To była moja pasja . Pochłaniała cały mój wolny czas.Niestety jak to czasami w życiu bywa , okazało się, że córka moja ma alergię Ilość ptaków drastycznie zmalała, przerzuciłam się na kwiatki. Może nie ćwierkają ale za to też są co niektóre bardzo kolorowe. Oto co do tej pory udało mi się zgromadzić.Zdjęcia archiwalne:
cdn.
cdn.
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj
Piękna kompozycja bromeliowców Super to wygląda!
Piękna kompozycja bromeliowców Super to wygląda!
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
I ja Cię serdecznie witam rzeczywiście, kwiatki nie ćwierkają, ale prezentują się zapewne równie pięknie co papużki. Śliczne i zadbane są :P
Na pewno szkoda Ci było pozbyć się papużek Moja ciocia zawsze miała ich kilka w domu i zawsze miło wspominam u niej wizyty ze względu na urokliwą melodie ptaszków
Na pewno szkoda Ci było pozbyć się papużek Moja ciocia zawsze miała ich kilka w domu i zawsze miło wspominam u niej wizyty ze względu na urokliwą melodie ptaszków
- Agii
bayaga Te guzmanie to przytaszczył mi mąż . Przyjechały z Niemiec w osobówce, pół samochodu zajeły Na kwiat tego kaktusa czekałam 17 lat, w spadku po prababci mi został
Saraaa wszystkich ptaków miałam ok 40 szt. Teraz na pocieszenie zostały 4. Są w pokoju gdzie córcia nie ma wstępu. Mamy swój dom więc organizacyjnie jest to możliwe. Zostały tylko te leciwe. Nie miałam serca się z nimi rozstać
Dzięki wszystkim za odwiedziny Kolejne fotki moich zielonych
Cambrie przekwitły i nawet fotek nie zrobiłam
Saraaa wszystkich ptaków miałam ok 40 szt. Teraz na pocieszenie zostały 4. Są w pokoju gdzie córcia nie ma wstępu. Mamy swój dom więc organizacyjnie jest to możliwe. Zostały tylko te leciwe. Nie miałam serca się z nimi rozstać
Dzięki wszystkim za odwiedziny Kolejne fotki moich zielonych
Cambrie przekwitły i nawet fotek nie zrobiłam
- Agii
Przeglądałam jakiś czas temu tematy na forum i natknęłam się na fiołki afrykańskie. No i się zaczeło, moja mania fiołkowa. Powoli gromadzę fiołeczki, idzie mi to jak krew z nosa ale nie poddaje się U mnie w okolicy kwiaciarnie w fiołki bardzo ubogie. na razie 4 dorosłe i kilka listków. Zaczeło się od tego osobnika, mój pierwszy zdobyty
Kolejne 3 upolowane dziś w nowootwartej kwiaciarni
Kolejne 3 upolowane dziś w nowootwartej kwiaciarni