Moje zieloniutkie i nie tylko
-
- 200p
- Od: 29 lis 2008, o 18:59
Moje zieloniutkie i nie tylko
Chcę wam pokazać trochę moich roślinek hibiskus abutilon peperomia glabella red bonsai ficus retusa gardenia zestaw pustynny .
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu
kwiatki masz śliczne.Gardenię sama uformowałaś w formie drzewka czy już taką zdobyłaś?
kwiatki masz śliczne.Gardenię sama uformowałaś w formie drzewka czy już taką zdobyłaś?
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- 200p
Szczerze mówiąc to gardenię kupiłam uformowaną i z pąkami.Maruda nie chce rozkwitać i zgubiła kilka pąków,ale jakoś się trzyma.Pan w kwiaciarni powiedział,że jak nie chce zakwitnąć to mam jej oberwać wszystkie pąki(barbarzyńca)i wtedy ona wypuści nowe i rozkwitnie.na razie nie mam odwagi,czekam, aż się namyśli.Dodatkowo kupiłam nawóz do azali i różaneczników,spryskuję ją codziennie przegotowaną wodą.To musi jej wystarczyć,bo tracę cierpliwość na jej fochy.
-
- 200p
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Koniecznie Aniu. Czekamy na kolejne śliczności.
Ja też weszystkich nie obejrzałam, ale to nic może jutro fotosik będzie łaskawszy
Ja też weszystkich nie obejrzałam, ale to nic może jutro fotosik będzie łaskawszy
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
-
- 200p
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: