Ja też się pochwalę :)
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wow. Hoje superaśne a jakie fajne kwietniczki mają.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- Madzia0400
- 100p
- Od: 2 lis 2008, o 13:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
łooo no pięknie pięknie roślinki cudne a kwietniki bardzo stylowe czekamy na więcej zdjęć
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18046" onclick="window.open(this.href);return false;"
?Czy widzę kogoś na drodze? Nikogo! ? rzekła Alicja. ? Ach, żebym ja miał taki wzrok ? powiedział z żalem Król. ? Nikogo! na taką odległość! Ja przy tym świetle widzę tylko tych, co istnieją."
?Czy widzę kogoś na drodze? Nikogo! ? rzekła Alicja. ? Ach, żebym ja miał taki wzrok ? powiedział z żalem Król. ? Nikogo! na taką odległość! Ja przy tym świetle widzę tylko tych, co istnieją."
- Madzia0400
- 100p
a czy ja tam w tej Twojej kolekcji piękności widzę aeschynanthusa "twistera"? czy mi się tylko wydaje?
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18046" onclick="window.open(this.href);return false;"
- Madzia0400
- 100p
kurcze, ja to już wszędzie widzę te twistery 8) zachorowałam na nie i gdzie popatrzę tam widzę właśnie je ;) mimo wszystko piękna ta hoja, sama muszę kupić sobie kilka tych roślin bo wszyscy mają a ja nie mam i tylko zgrzytam zębami z zazdrościpapulka pisze:nie,to hoja compactaMadzia0400 pisze:a czy ja tam w tej Twojej kolekcji piękności widzę aeschynanthusa "twistera"? czy mi się tylko wydaje?
- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56
Cześć! Faktycznie, kosmiczne te kwietniczki! Tylko mam mały problem z wyobraźnią przestrzenną, która szwankuje u mnie nie od dziś - na czym osadzone są te kwietniki? ;:67papulka pisze:to moje hoje dorosłe
Bo patrzę i patrzę, i wciąż wydaje mi się, że one wiszą w powietrzu...
Śpieszę donieść, że nie jesteś odosobniona, Madziu! Zobaczyłam go po raz pierwszy kilka dni temu w internecie i... wpadłam po uszy.Madzia0400 pisze:kurcze, ja to już wszędzie widzę te twistery 8) zachorowałam na nie i gdzie popatrzę tam widzę właśnie je ;)papulka pisze:nie,to hoja compactaMadzia0400 pisze:a czy ja tam w tej Twojej kolekcji piękności widzę aeschynanthusa "twistera"? czy mi się tylko wydaje?
Też mam wrażenie, że hoja jest w każdym domu, tylko nie u mnie. Ale jakoś specjalnie z tego powodu nie ubolewam.Madzia0400 pisze:mimo wszystko piękna ta hoja, sama muszę kupić sobie kilka tych roślin bo wszyscy mają a ja nie mam i tylko zgrzytam zębami z zazdrości
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
Witaj witaj
Piękna kolekcja hoi czyżby kolejna hojomaniaczka
Piękna kolekcja hoi czyżby kolejna hojomaniaczka
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
To ja się modlę z Tobą
Ehhh...właśnie... szkoda,że trudno zdobyć...
Ehhh...właśnie... szkoda,że trudno zdobyć...
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Pozdrawiam, Ola
- Madzia0400
- 100p
no to zabaczymy która pierwsza wykombinuje to cudorastharsis pisze:Cześć! Faktycznie, kosmiczne te kwietniczki! Tylko mam mały problem z wyobraźnią przestrzenną, która szwankuje u mnie nie od dziś - na czym osadzone są te kwietniki? ;:67papulka pisze:to moje hoje dorosłe
Bo patrzę i patrzę, i wciąż wydaje mi się, że one wiszą w powietrzu...
Śpieszę donieść, że nie jesteś odosobniona, Madziu! Zobaczyłam go po raz pierwszy kilka dni temu w internecie i... wpadłam po uszy.Madzia0400 pisze:kurcze, ja to już wszędzie widzę te twistery 8) zachorowałam na nie i gdzie popatrzę tam widzę właśnie je ;)papulka pisze:nie,to hoja compactaMadzia0400 pisze:a czy ja tam w tej Twojej kolekcji piękności widzę aeschynanthusa "twistera"? czy mi się tylko wydaje?
Madzia0400 pisze:mimo wszystko piękna ta hoja, sama muszę kupić sobie kilka tych roślin bo wszyscy mają a ja nie mam i tylko zgrzytam zębami z zazdrości
a ja wręcz przeciwnie... bardzo ubolewamrastharsis pisze:Też mam wrażenie, że hoja jest w każdym domu, tylko nie u mnie. Ale jakoś specjalnie z tego powodu nie ubolewam.
mam nadzieję, że da się połapać w tych cytatach tymbardziej, że ja sama się zgubiłam