Moja działka - rydnor 2009
Witam Miłych gości w Nowym Roku,wierzę,że będziemy dalej,wspaniale wymieniać się wiadomościami pisanymi jak i fotografiami.
Co do Sylwestra,to tak jak Wy,siedzieliśmy z żoną w domu i naprawdę było fajnie,spokój i pełen odpoczynek,oczywiście przed północą się zaczęło,huk,fajerwerki,ale to nie tylko w Polsce,bo na całym świecie.Otworzyłem szampana i z życzeniami wypiliśmy do dna.Geniu,tak samo jak Ty oglądaliśmy"Trylogię"Sienkiewicza.Po ostatniej części poszliśmy spać.Ot i cały Sylwester.Krzysiu,nie postrzelałeś sobie?
Serdecznie Pozdrawiam Ryszard
Zdjęcia z działki
Co do Sylwestra,to tak jak Wy,siedzieliśmy z żoną w domu i naprawdę było fajnie,spokój i pełen odpoczynek,oczywiście przed północą się zaczęło,huk,fajerwerki,ale to nie tylko w Polsce,bo na całym świecie.Otworzyłem szampana i z życzeniami wypiliśmy do dna.Geniu,tak samo jak Ty oglądaliśmy"Trylogię"Sienkiewicza.Po ostatniej części poszliśmy spać.Ot i cały Sylwester.Krzysiu,nie postrzelałeś sobie?
Serdecznie Pozdrawiam Ryszard
Zdjęcia z działki
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
1. Albo załóż nowy wątek i poproś Moderatorów o zamknięcie staregoe-genia pisze:Witaj Rysiu widzę że zacząłeś od nowa ja też bym chciała ale nie wiem jak to zrobić
Genia
2. albo poproś Moderatorów, żeby podzielili Twój stary wątek. Oni często sami dzielą, ale nie wiadomo, na jakich zasadach. Niektóre krótkie sa podzielone (np. Ave), a niektóre długie zostały. Może potrzeba czasu, i Ty też się doczekasz?
Jeśli nie chcesz czekać, to tak, czy tak powinnaś zwrócić się do Moderatorów
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witam, piernikowego Rysia Trafiłam do Ciebie przypadkowo, patrzę Toruń! I piekna zimowa sceneria ogrodowa
mam ogromny sentyment do Torunia, tam sie urodziłam dziesiąt lat temu Ale jako roczne niemowle rodzice wywieżli mnie do Wrocławia. Jako dziecko wszystkie wakacje spedzałam przy ul.Kołłataja :P A dom przy ul.Sw Ducha nad zegarmistrzem istnieje? Tam mieszkaliśmy Przepraszam,ale się rozmemłałam Bedę do Ciebie zaglądała
mam ogromny sentyment do Torunia, tam sie urodziłam dziesiąt lat temu Ale jako roczne niemowle rodzice wywieżli mnie do Wrocławia. Jako dziecko wszystkie wakacje spedzałam przy ul.Kołłataja :P A dom przy ul.Sw Ducha nad zegarmistrzem istnieje? Tam mieszkaliśmy Przepraszam,ale się rozmemłałam Bedę do Ciebie zaglądała
- krzysiek86
- Kontakt:
Witam miłych gości;
Arka i Grzegorza B na mojej działce po raz pierwszy i zapraszam ponownie.Taki piękny wystrój drzew i krzewów zgotował nam mróz"szadziasty".Miło się chodzi po działkach mając takie widoki.
Krzysiu;też byłem zaskoczony,kiedy zobaczyłem kłódkę,w miejscu,gdzie można wejść w odpowiedź.I niepotrzebnie założyłem nową stronę,gdy ona już była,tylko nie doczytałem.Na drugi raz będę wiedział co robić.Ten ognik jest śliczny,jest dużo większy od mojego,ale mam nadzieję,że też taki będzie.
Gabrysiu;Ciebie witam jako toruniankę,Boś tutaj rodzona.Do ul.Kołłątaja nie mam daleko,a czy zegarmistrz jest jeszcze na Ducha,to jak będę w mieście,to sprawdzę.Pochwal się jakie "hektary"Masz do dyspozycji.
Serdecznie Wszystkich Pozdrawiam.Ryszard
1.Aleja 2i4 gniazdo bćków.3.Wyjazd z działek.
Arka i Grzegorza B na mojej działce po raz pierwszy i zapraszam ponownie.Taki piękny wystrój drzew i krzewów zgotował nam mróz"szadziasty".Miło się chodzi po działkach mając takie widoki.
Krzysiu;też byłem zaskoczony,kiedy zobaczyłem kłódkę,w miejscu,gdzie można wejść w odpowiedź.I niepotrzebnie założyłem nową stronę,gdy ona już była,tylko nie doczytałem.Na drugi raz będę wiedział co robić.Ten ognik jest śliczny,jest dużo większy od mojego,ale mam nadzieję,że też taki będzie.
Gabrysiu;Ciebie witam jako toruniankę,Boś tutaj rodzona.Do ul.Kołłątaja nie mam daleko,a czy zegarmistrz jest jeszcze na Ducha,to jak będę w mieście,to sprawdzę.Pochwal się jakie "hektary"Masz do dyspozycji.
Serdecznie Wszystkich Pozdrawiam.Ryszard
1.Aleja 2i4 gniazdo bćków.3.Wyjazd z działek.
Geniu;widzę, że chyba Masz podzielone swoje wątki.Jak to się mówi,trochę potu i czasu Zostawiłaś w Rogówku.Ale do odwiedzin Masz jeszcze czas.Ja co prawda wybieram się na działkę,muszę przyciąć winogrono, bo ma być mróz i pobielić drzewa.Robota się szykuje na początku roku.
Grzesiu;cieszę się,że podobają Ci się takie widoki,w końcu śnieg trochę spadł w Toruniu,jak będzie więcej,to będą nowe fotki.
Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard
Grzesiu;cieszę się,że podobają Ci się takie widoki,w końcu śnieg trochę spadł w Toruniu,jak będzie więcej,to będą nowe fotki.
Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard
- krzysiek86
- Kontakt:
Rysiu ale biało się wszędzie zrobiło
ciekawie czy bociany zawitają do Ciebie
znowu. Mam nadzieję że tak No a ognika
masz na pewno wyższego od tego co mam pod blokiem.
On ma jakieś 50-70cm wysokości na oko dopiero.
Twój jest też piękny ja niestety mogę tylko takiego
oglądać pod blokiem, ale jak ogród sobie sprawię
to zaszaleję i takiego żółtego też chce mieć
i jeszcze pomarańczowego też chce mieć
ciekawie czy bociany zawitają do Ciebie
znowu. Mam nadzieję że tak No a ognika
masz na pewno wyższego od tego co mam pod blokiem.
On ma jakieś 50-70cm wysokości na oko dopiero.
Twój jest też piękny ja niestety mogę tylko takiego
oglądać pod blokiem, ale jak ogród sobie sprawię
to zaszaleję i takiego żółtego też chce mieć
i jeszcze pomarańczowego też chce mieć