Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2009
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2009
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja też byłam w starym przed chwilą.
Już sobie odhaczyłam śledzenie tego wątku.
Już sobie odhaczyłam śledzenie tego wątku.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
-
- 1000p
- Od: 27 lip 2007, o 12:01
ja niewtajemniczona, ale też poczekam ;)Karolcia pisze:No, a teraz czekam Andrzeju, na foty w nowego nabytku (prezentu)
Wszystkiego Naj w Nowym Roku Wam życzę!!
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
Witajcie
Właśnie odkryłam wasz cudowny ogród,ale sporo czasu mi zajmie aby go dokładnie obejrzeć
Róże zachwycające i mnóstwo piękności
Właśnie odkryłam wasz cudowny ogród,ale sporo czasu mi zajmie aby go dokładnie obejrzeć
Róże zachwycające i mnóstwo piękności
Magdalena pozdrawia
Zapraszam do ogrodu
Zapraszam do ogrodu
- andriu53
- 1000p
Ale fajnie Gabuniu i Aniu , że wpadłyście w małą pułapkę . Dziś rano Jędruś zmienił , wczoraj paplałam z Madziorkiem czołgistką i rozkaz wykonany . Jeszcze tylko musimy popracować nad obróbką zdjęć wg woli Aniu Twojej i Wisienki .Dzięki wielkie za korepetycje , przydadzą się ..Czekam tylko na większe opady śniegu , bo na razie jest zimno i brzydko .
Madziula zrobię dla Ciebie zdjęcia i Jędruś je tak ładnie może obrobi . Zobaczymy czy szkoła Ani i Wisienki nie poszła na marne . Ta zima była dużo piękniejsza na wizji niż na zdjęciu , ale pogodynki zaczynają straszyć mrozami , a ja mam krzaki tylko okopczykowane . Mam tylko nadzieję , że meteorolodzy się pomylą .
Jolu , bo pod choinkę dostałam nowy sprzęt od mojej córci i zięcia . Tylko muszę się nauczyć go obsługiwać . Miałam inne pilne zajęcie , które musiałam wykonać . Myślę , że zanim spadnie śnieg ja przeczytam już instrukcję obsługi .
Asiu to nie koniec zimy , zdjęć będzie więcej i będzie można latem powspominać zimę , tak jak zimą wspominamy lato.
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Madziula zrobię dla Ciebie zdjęcia i Jędruś je tak ładnie może obrobi . Zobaczymy czy szkoła Ani i Wisienki nie poszła na marne . Ta zima była dużo piękniejsza na wizji niż na zdjęciu , ale pogodynki zaczynają straszyć mrozami , a ja mam krzaki tylko okopczykowane . Mam tylko nadzieję , że meteorolodzy się pomylą .
Jolu , bo pod choinkę dostałam nowy sprzęt od mojej córci i zięcia . Tylko muszę się nauczyć go obsługiwać . Miałam inne pilne zajęcie , które musiałam wykonać . Myślę , że zanim spadnie śnieg ja przeczytam już instrukcję obsługi .
Asiu to nie koniec zimy , zdjęć będzie więcej i będzie można latem powspominać zimę , tak jak zimą wspominamy lato.
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Witaj Magdaleno i zapraszam Cię na spacer . Bardzo lubię róże i mam ich bardzo dużo . W 1 części są zdjęcia niektórych moich krzaczków . W sezonie letnim postaram się pokazać wszystkie moje odmiany . Miło mi będzie jeśli mnie kiedyś jeszcze odwiedzisz .
Pozdrawiam Cię cieplutko Zosia
Pozdrawiam Cię cieplutko Zosia
Spis wątków
Spis wątków
Zosiu,wyszłam na chwilę z Waszego ogrodu i mowę mi odjęło...Toż Ty jesteś ekspert w dziedzinie róż i tym bardziej się cieszę,że tutaj trafiłam.Przypuszczam,że będę pytać,pytać i jeszcze raz pytać o różyczki A fakt,że uzyskaliście tak wspaniały efekt w zaledwie dwa lata,ściął mnie z nóg majstersztyk
Magdalena pozdrawia
Zapraszam do ogrodu
Zapraszam do ogrodu
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- andriu53
- 1000p
Madziu moja koleżanka zaraziła mnie chorobą różaną . Zapragnęłam mieć ich dużo i mam przeróżne odmiany . Bardzo lubię to co robię , a moje roślinki oddają mi w zamian swoje piękno . Cudownie jest latem wyjść z domku i zaciągnąć się różanym zapachem , dostaje się natychmiast ochoty do pracy i chęci do życia .
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam cieplutko
Spis wątków
Spis wątków