Działka - pasja graci
Działka - pasja graci
Dzień dobry. Czytam Wasze posty, oglądam zdjęcia, bardzo mi się podobają. Chcę również pochwalić się moją działką, ale próby ze zdjęciami nie powiodły się. Proszę o pomoc, jak zamieszczać zdjęcia. Moja działka ma 300m, jest typowo rekreacyjna. Rośnie na jnie dużo bylin, krzewów i wiele roślin. Jest na niej kolorowo przez cały rok. W roku 2008 wysłałam zdjęcia do "Działkowca" na konkurs "Najpiękniejsza działka 2008 i zdobyłam wyróżnienie. Jestem ciekawa Waszych opinii dlatego proszę o pomoc w zamieszczeniu zdjęć.
Pozdrawiam gracia.
Pozdrawiam gracia.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witamy na forum...
Tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=10975 znajdziesz podstawy by poradzić sobie z wklejaniem zdjęć.
Oczywiście pytaj również Będzie ok ..
Tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=10975 znajdziesz podstawy by poradzić sobie z wklejaniem zdjęć.
Oczywiście pytaj również Będzie ok ..
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj serdecznie !
Jeśli chodzi o zdjęcia to ja też nie umiem tłumaczyc , ale KaRo podała odpowiedni link . Czekamy niecierpliwie na fotki z działki :P .
Pozdrawiam serdecznie .
Jeśli chodzi o zdjęcia to ja też nie umiem tłumaczyc , ale KaRo podała odpowiedni link . Czekamy niecierpliwie na fotki z działki :P .
Pozdrawiam serdecznie .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- madzisia777
- 100p
- Od: 26 sty 2009, o 12:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.