Storczyki moni ;)
Storczyki moni ;)
Witam! I ja chcialabym przedstawic Wam moich podopiecznych. Moja przygoda ze Storczykami trwa okolo trzech lat. Moja kolekcja liczy 13 kwiatow. Nie jest to zawrotna liczba jak na taki okres, wiem, ale z powodu braku odpowiedniego miejsca musze "stopowac" moje chciejstwa ...choc czasami jest to trudne
Na poczatek moj pierworodny...
Nigdy mnie nie zawiodl, kwitnie nieprzerwanie
Na poczatek moj pierworodny...
Nigdy mnie nie zawiodl, kwitnie nieprzerwanie
Dzięki! Jak go pierwszy raz zobaczylam w sklepie pomyslalam: musi byc mojAgar pisze:Śliczne storczyki, zwłaszcza dendrobium :P ; uroczo wyglądają te kwiatuszki z zielonkawym środeczkiem :P
No i jest Ciesze sie tymbardziej, bo ma trzy przyrosty. Mam jeszcze biale z rozowym srodkiem, ale teraz odpoczywa a fotek chyba nie mam
-
- 200p
- Od: 20 sty 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniu, piękne okazy
ten w ciapki to mój faworyt choć przyznam ze dendrobium zrobiło na mnie oszałamiające wrażenie, olbrzym
A żółty falenopsis jak słoneczko
I gratuluję (a zarazem zazdraszczam ) sąsiadki co daje taaaaakie prezenty
czekam na więcej fotek
ten w ciapki to mój faworyt choć przyznam ze dendrobium zrobiło na mnie oszałamiające wrażenie, olbrzym
czekam na więcej fotek
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Dziekuje Asiu! Taaak sasiadke mam bardzo kochana. Pracuje w centrum ogrodniczym (co ciekawe w domu ma tylko jednego kwiatka) i wie , ze kocham Orchidee mam od niej juz 3 "falki" w tym jedna miniaturke ale niestety kupila ja przelana (nie wiedziala) i "mala" niestety opuscila ten swiat jakies 4 tyg. temu no coz...Jeanne pisze:Moniu, piękne okazy
czekam na więcej fotek