Działka Pestki - 2009 zapraszam
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Działka Pestki - 2009 zapraszam
Witam wszystkich na mojej działce!
Moja działka ma 450 m kwadratowych, mam na niej altankę, dość dużo róznych kwiatów takich jak: floksy, tulipany, szafirki narcyze i wiele innych. W tym roku zamierzam powoli przekształcić ją w działkę rekreacyjną. Mam na niej również warzywa, ale nie chcę już warzyw. Postanowiłam zamieścić moj nowy nowy temat, od tego roku na fourm ponieważ chcę dołączyc do Was i z Waszą pomocą udoskonalić swoją dzialkę.
Bardzo podoba mi się forum, bo użytkownikami są fajni ludzie, można wymienić porady na temat roślinek, jak je pielęgnować. Chciałabym też wstawiac zdjęcia moich kwiatów, ale dopiero się będę uczyć. Przepraszam że nie mam jeszcze żadnych zdjeć, może wkrótce będę mogła je zamieścić. Poznałam juz kilka osób, wirtualnie oglądam ich oorody i działeczki, są bardzo ciekawe cieszę się że z Wami będę.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zapraszam do odwiedzania mojej działki na forum!
Moja działka ma 450 m kwadratowych, mam na niej altankę, dość dużo róznych kwiatów takich jak: floksy, tulipany, szafirki narcyze i wiele innych. W tym roku zamierzam powoli przekształcić ją w działkę rekreacyjną. Mam na niej również warzywa, ale nie chcę już warzyw. Postanowiłam zamieścić moj nowy nowy temat, od tego roku na fourm ponieważ chcę dołączyc do Was i z Waszą pomocą udoskonalić swoją dzialkę.
Bardzo podoba mi się forum, bo użytkownikami są fajni ludzie, można wymienić porady na temat roślinek, jak je pielęgnować. Chciałabym też wstawiac zdjęcia moich kwiatów, ale dopiero się będę uczyć. Przepraszam że nie mam jeszcze żadnych zdjeć, może wkrótce będę mogła je zamieścić. Poznałam juz kilka osób, wirtualnie oglądam ich oorody i działeczki, są bardzo ciekawe cieszę się że z Wami będę.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zapraszam do odwiedzania mojej działki na forum!
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj serdecznie na forum , ciekawie sie zapowiada ! :P Czekamy na fotki ! :P Na pewno szybko sie Naszuczysz !
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Fajnie że dołączyłaś do nas już jestem ciekawa zdjęć które zamieścisz na forum czekam z
niecierpliwością jakie cudeńka nam pokażesz?
niecierpliwością jakie cudeńka nam pokażesz?
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam. Wreszcie założyłas swój wątek. Powiedz jak masz na imię. Czekam na obiecane zdjęcia. Jestem ogromnie ciekawa Twojej działeczki. 450 m to duża działka. Sama na niej pracujesz, czy też małżonek pomaga. Liczę, że będę często Cię odwiedzała.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki