Galeria kwiatków zeberki4
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Galeria kwiatków zeberki4
Witam wszystkich! Ode pewnego czasu zaglądam na to forum i teraz postanowiłam przedstawić mój ogródek domowy Razem z mamą uwielbiamy kwiaty
pozniej wiecej fotek
bardzo prosze admina o przeniesienie mojego postu do dzialu o roslinach domowych przypadkiem tutaj go zalozylam
pozniej wiecej fotek
bardzo prosze admina o przeniesienie mojego postu do dzialu o roslinach domowych przypadkiem tutaj go zalozylam
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo ładnie kwitnie Kalanchoe
A w tej misie ile jest fiołeczków
A w tej misie ile jest fiołeczków
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Jak na początek to całkiem nieźle Świetnie wygląda rodzinka fiołków. Czy one kwitną różnymi kolorami??
Jeśli tylko mogę coś doradzić to Kalanchoe z drugiego zdjęcia pofragmentowałabym i włożyła do świeżej ziemi, ten ma jej zdecydowanie za mało. Roślinka z trzeciego zdjęcia też potrzebuje przesadzenia. Cissus podobnie, jak dostanie większą doniczkę to nawet nie zdążysz się obejrzeć jak będzie ogromny i gęściutki.
Jeśli tylko mogę coś doradzić to Kalanchoe z drugiego zdjęcia pofragmentowałabym i włożyła do świeżej ziemi, ten ma jej zdecydowanie za mało. Roślinka z trzeciego zdjęcia też potrzebuje przesadzenia. Cissus podobnie, jak dostanie większą doniczkę to nawet nie zdążysz się obejrzeć jak będzie ogromny i gęściutki.
Pozdrawiam, Paula