Mój kochany ogród...
- Katarynka
- 500p
- Od: 1 kwie 2009, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mój kochany ogród...
Witam serdecznie!
Postanowiłam przedstawić Wam swój ogród. Tworzę go powoli na terenie byłego sadu i ugoru.
Pokażę na początek parę zbliżeń, ale obiecuję pokazywać cały ogród w miarę wolnego czasu.
Postanowiłam przedstawić Wam swój ogród. Tworzę go powoli na terenie byłego sadu i ugoru.
Pokażę na początek parę zbliżeń, ale obiecuję pokazywać cały ogród w miarę wolnego czasu.
Katarzyna, zapraszam
- Katarynka
- 500p
Wspomnienie zimy... mam troche kłopotów z zamieszczeniem zdjęć, gdyż wszystkie mają duże rozmiary , więc przygotuję do jutra coś jeszcze... a potem ....więcej i więcej...
To zdjęcie sadu z 2005 roku ...wtedy kupilismy nasze małe "krolestwo"... w tej chwili juz nie mam tyle drzew, ponieważ było dużo połamanych i suchych.... sad miał chyba ze 60 lat jeśli nie wiecej....
To zdjęcie sadu z 2005 roku ...wtedy kupilismy nasze małe "krolestwo"... w tej chwili juz nie mam tyle drzew, ponieważ było dużo połamanych i suchych.... sad miał chyba ze 60 lat jeśli nie wiecej....
Katarzyna, zapraszam
witaj na forum:).. bardzo malowniczo prezentowała się u Ciebie zima:).. a kwiaty tę się nieźle zapowiadają:) czekam na więcej fotek
pozdrawiam słonecznie
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam słonecznie
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- Katarynka
- 500p
Na początek musieliśmy wykarczować zbędne krzewy i rośliny, a było tego dość sporo...weszlismy na działkę i tonęliśmy w liściach i gałęziach, które przez lata nie były zbierane i wygrabiane, a kupiliśmy ją w październiku więc jesień w pełnej krasie, zbieranie opadłych owoców, koszenie , ognisko... pokażę to na zdjęciach ...
to jabłoń, która była bardzo malownicza... jednak zanim zdażyliśmy ją podeprzeć - złamała się pod ciężarem owoców.... nie wiem czy jeszcze coś z niej będzie....
to jabłoń, która była bardzo malownicza... jednak zanim zdażyliśmy ją podeprzeć - złamała się pod ciężarem owoców.... nie wiem czy jeszcze coś z niej będzie....
Katarzyna, zapraszam
- Katarynka
- 500p
Poletko na "coś" , posadziliśmy truskawki.... a na ognisku paliliśmy pozbierane gałązki i chwasty... no i zbieraliśmy owoce... niestety większośc nie nadawała się do niczego - zbyt długo leżały w trawie, ale te dobre miały swojego dozorcę
Katarzyna, zapraszam
dozorca ci się wspaniały udał:)
pozdrawiam
pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
-
- 200p
- Od: 23 sty 2009, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Katarzyno!
Patrząc na Twój ogród, to jak bym patrzyła na swój. Widzę dużo wspólnego. Wklejaj jak najwięcej zdjęć tylko jeśli można prosić, to żeby były duże, o wiele lepiej się ogląda i więcej na nich widać. Pozdrawiam dozorce Twojego ogrodu, mój jak by go zobaczył umarł by na zawał
Pozdrawiam
Patrząc na Twój ogród, to jak bym patrzyła na swój. Widzę dużo wspólnego. Wklejaj jak najwięcej zdjęć tylko jeśli można prosić, to żeby były duże, o wiele lepiej się ogląda i więcej na nich widać. Pozdrawiam dozorce Twojego ogrodu, mój jak by go zobaczył umarł by na zawał
Pozdrawiam