Ogródek bogumily i marzeny 63
-
- 1000p
- Od: 17 cze 2008, o 19:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ogródek bogumily i marzeny 63
Witamy wszystkich działkowiczów . Na forum jesteśmy już długo ale mamy tylko wątki roślin domowych - bogumila -storczyki , marzena 63 - inne roślinki domowe .
Nasza działka umiejscowiona jest przy budynku w którym mieszkamy , ma kształt trójkąta z jednej strony mamy ulicę a z drugiej tory kolejowe więc jest wesoło. Widok działki z góry .
i kilka wiosennych zdjęc z zeszłego roku .
Następne zdjęcia aktualnie rozkwitających magnoli wstawię później.
Nasza działka umiejscowiona jest przy budynku w którym mieszkamy , ma kształt trójkąta z jednej strony mamy ulicę a z drugiej tory kolejowe więc jest wesoło. Widok działki z góry .
i kilka wiosennych zdjęc z zeszłego roku .
Następne zdjęcia aktualnie rozkwitających magnoli wstawię później.
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
-
- 1000p
Tak Edytko są tory przy działce , teraz to pociągi są elektryczne ale kiedyś jeździły na węgiel i okna były całe zasmolone . Hałas jest duży ale to kwestia przyzwyczajenia , nieraz nawet się ich nie słyszy bo przy budynkach muszą zwalniac .
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
-
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Bogumiło . Śliczny macie ogród ale rododendron i biała magnolia mnie poraziły Cuuudne!!!!!!!!!! Ilez kwiatów będzie na tej magnolii!. I to w moim ulubionym w magnoliach, białym kolorze. Chyba Wam zazdroszczę Bardzo proszę, róbcie często zdjęcia tej magnolii, w miarę jak kwiaty będa się rozwijać i zamieszczajcie je na forum. Od jak dawna Rh i magnolia są w Waszym ogrodzie?
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
-
- 1000p
Bogusiu białą magnolię gwiaździstą mamy już cztery lata , pierwszy rok miała mało kwiatów a teraz z roku na rok ma coraz więcej , w tym roku będzie ich mnóstwo jak się wszystkie rozwiną cyknę zdjęcie . Mam jescze dwie inne magnolie , jedna jest koloru amarantowego ( trzy lata temu wyglądała tak obie rosną w formie krzaczków , a trzecia jest koloru biało różowego ale kwiaty ma duże w zeszłym roku była kupiona i miała tylko jednego kwiatka rośnie w formie drzewka. Rh jest już kilka lat nie pamiętam ile ale chyba z 7 albo 8lat.
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39