W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2009r cz.1
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2009r cz.1
Wszystkim Gościom ślicznie dziękuję za odwiedzenie mojego ogródeczka, miłe słowa i życzenia ;-)
Judyto, bagno ogrodowe ma ponoć podobny zapach do bagna zwykłego, ale dla mnie to taki delikatny zapach.
Jeżeli chcesz, to możemy się powymieniać roślinkami.
Bagno ogrodowe, ostróżkę, tojad, orliki i piwonie mogę Ci wysłać, już gotowe rozsady.
Kalinę koralową mogę spróbować wiosną ukorzenić lub wysłać Ci gałązki, nooo chyba, że znajdę samosiejki.
Ogniki ponoć się same rozsiewają, ja jeszcze u siebie nie zauważyłam samosiejek, ale poszukam. Jeżeli nie będzie, to mogę Ci wysłać nasionka pomarańczowego, czerwonego, żółtego i koralowego ognika i gałązki do ukorzenienia też.
Wszystkim odwiedzającym mój ogród życzę Szczęśliwego Nowego Roku
Judyto, bagno ogrodowe ma ponoć podobny zapach do bagna zwykłego, ale dla mnie to taki delikatny zapach.
Jeżeli chcesz, to możemy się powymieniać roślinkami.
Bagno ogrodowe, ostróżkę, tojad, orliki i piwonie mogę Ci wysłać, już gotowe rozsady.
Kalinę koralową mogę spróbować wiosną ukorzenić lub wysłać Ci gałązki, nooo chyba, że znajdę samosiejki.
Ogniki ponoć się same rozsiewają, ja jeszcze u siebie nie zauważyłam samosiejek, ale poszukam. Jeżeli nie będzie, to mogę Ci wysłać nasionka pomarańczowego, czerwonego, żółtego i koralowego ognika i gałązki do ukorzenienia też.
Wszystkim odwiedzającym mój ogród życzę Szczęśliwego Nowego Roku
- judyta
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
Halinko- bardzo chętnie się wymienię i będę bardzo szczęśliwa. Powiedz tylko czego poszukujesz, co mogę zaoferować w zamian?
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Judytko, ja również bardzo się cieszę na tę wymianę Na pewno masz coś czego ja nie mam ;-)
Mam jeszcze inne roślinki, które się rozsiewają (np pęcherznice) i rozrastają (irysy,liliowce i inne bylinki) i też chętnie Ci wyślę.
Wiosną, jak będziemy dodawać zdjęcia, to zorientujemy się, co która z nas ma w nadwyżce lub może ukorzenić
Mam jeszcze inne roślinki, które się rozsiewają (np pęcherznice) i rozrastają (irysy,liliowce i inne bylinki) i też chętnie Ci wyślę.
Wiosną, jak będziemy dodawać zdjęcia, to zorientujemy się, co która z nas ma w nadwyżce lub może ukorzenić
- judyta
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
Halinko jesteśmy umówione
Wszelkie krzewy, pnącza i wielgaśne byliny, to jest to co tygryski lubią najbardziej
Wszelkie krzewy, pnącza i wielgaśne byliny, to jest to co tygryski lubią najbardziej
serdecznie pozdrawiam, judyta.
- EdytaB
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam,
Dołączam się do życzeń noworocznych z całego serca.
Jak oglądam ogrody forumowiczów, czuje się zaproszona nie tylko do nich ale również do poznania samego ich właściciela, niesamowite jak można dużo siebie pokazać poprzez kwiaty, drzewa..... taka jasna część duszy.
Z niecierpliwością czekam na kolejne fotki
Dołączam się do życzeń noworocznych z całego serca.
Jak oglądam ogrody forumowiczów, czuje się zaproszona nie tylko do nich ale również do poznania samego ich właściciela, niesamowite jak można dużo siebie pokazać poprzez kwiaty, drzewa..... taka jasna część duszy.
Z niecierpliwością czekam na kolejne fotki