...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.2
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.2
Halinko jeszcze troszkę wytrzymamy...
A potem to czołgi nas nie zatrzymają
Taruś nie wiem czy to o mnie chodziło
Ja pisałam kilka razy ,że rabata ma być różowo ,biało ,niebieska + fiolety, może o tym myślałaś
Całkiem niebieskiego nic nie planowałam
A potem to czołgi nas nie zatrzymają
Taruś nie wiem czy to o mnie chodziło
Ja pisałam kilka razy ,że rabata ma być różowo ,biało ,niebieska + fiolety, może o tym myślałaś
Całkiem niebieskiego nic nie planowałam
Pozdrawiam słonecznie - Baśka
- Cynthia
Taruś bodziszków nie mam ale czytałam ,że trzeba je bardzo pilnować bo zarosną działkę
Trochę boję się takich roślin bo u siebie i tak mam z czym walczyć Ale dziękuję za propozycję
Ja natomiast chętnie podzielę się szafirkami bo czytałam u Ady ,że je na działce wytępiłaś a teraz Ci się spodobały
Trochę boję się takich roślin bo u siebie i tak mam z czym walczyć Ale dziękuję za propozycję
Ja natomiast chętnie podzielę się szafirkami bo czytałam u Ady ,że je na działce wytępiłaś a teraz Ci się spodobały
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
bez przesady to nie są aż tak trudne roslinki, one rozrastaja sie w piekne kepy i zależy jakie chcesz miec te kepy duze małe itp.ale sie nie rozsiewaja jak np.wiesiołek lub tzw.marcinki idąkorzeniami jak zwariowane.
Halinka ma racje liscie pachna, dlatego nazywają je geranium, po dotknieciu liści rozchodzi sie miły zapach.
Halinka ma racje liscie pachna, dlatego nazywają je geranium, po dotknieciu liści rozchodzi sie miły zapach.
- Cynthia
O matko ,ale jestem króciak
Na wiosnę wszystko się ciacha ,to i ja pod sekatorek wpadłam
Taro widziałam na działkach te bodziszki i faktycznie ładnie wyglądają
Ale chyba jednak stawiam na to ,że rozlizą się bo jak rosną przy murkach to na całą ścieżkę wyłażą
Taruś buziaki
Giguś fajnie ,że jesteś
Również miłego wieczorku
Agnieszko nawet nie wiedziałam ,że jest tyle odmian,ja widziałam mnóstwo takich niebieskich dzwoneczków płożących się po ziemi
Halinko nie spodziewałam się ciachania....ale tak niespodziewanie mniej boli
Kochani byłam na działeczce,podlałam cały mój zielony dobytek,poprawiłam rabatkę,trochę poprzesadzałam,pozachwycałam się sasankami....i odpoczęłam,chociaż nawet na minutkę nie usiadłam
A teraz zdjęcia
bergenia
sasanka
azalii chyba się u mnie spodobało...
sasanka
następna piękność
Na wiosnę wszystko się ciacha ,to i ja pod sekatorek wpadłam
Taro widziałam na działkach te bodziszki i faktycznie ładnie wyglądają
Ale chyba jednak stawiam na to ,że rozlizą się bo jak rosną przy murkach to na całą ścieżkę wyłażą
Taruś buziaki
Giguś fajnie ,że jesteś
Również miłego wieczorku
Agnieszko nawet nie wiedziałam ,że jest tyle odmian,ja widziałam mnóstwo takich niebieskich dzwoneczków płożących się po ziemi
Halinko nie spodziewałam się ciachania....ale tak niespodziewanie mniej boli
Kochani byłam na działeczce,podlałam cały mój zielony dobytek,poprawiłam rabatkę,trochę poprzesadzałam,pozachwycałam się sasankami....i odpoczęłam,chociaż nawet na minutkę nie usiadłam
A teraz zdjęcia
bergenia
sasanka
azalii chyba się u mnie spodobało...
sasanka
następna piękność
Cynthio,
widzę, że Ciebie też ogarnęła sasankomania...
A co do bodziszków, to ja jestem ich fanką - są niezawodne, niewymagające, pięknie i długo kwitną, pięknie pachną ich liście, niektóre są zimozielone..
I bardzo łatwo utrzymać je w ryzach, polecam! mam ich kilka odmian i sukcesywnie będę pokazywać.
Miłego wieczoru
widzę, że Ciebie też ogarnęła sasankomania...
A co do bodziszków, to ja jestem ich fanką - są niezawodne, niewymagające, pięknie i długo kwitną, pięknie pachną ich liście, niektóre są zimozielone..
I bardzo łatwo utrzymać je w ryzach, polecam! mam ich kilka odmian i sukcesywnie będę pokazywać.
Miłego wieczoru
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Coś znów się dzieje na forum. Drugi raz już piszę post i wcina mi go a pojawia się dziwne ostrzeżenie. Nie wiem o co chodzi. Piękną masz wiosnę Cyntio. Ciekawam w jaki kolorze ten papuzi tulipan. Ja mam czerwone, jeżeli nornice nie wszamały. Też dziś porobiłam zakupy w naszym Kwiatonie a pojechałam tylko po przylaszczkę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki