Kolorowy ogród Geni - cz.4
Jak tam pogoda u Ciebie Geniu? U mnie szykuje się kolejny piękny dzień, dzisiaj mam zamiar popracować pod blokiem dość mocno - przytnę róże, wrzosy, przykopię rośliny, które się za bardzo rozrosły i takie tam
Ijaaa i widzę u Cibie pełnego ciemiernika, ładnisty! Ja czekam na swoje nowe, mam przyobiecane żółte, pomarańczowe i bordowe
Ijaaa i widzę u Cibie pełnego ciemiernika, ładnisty! Ja czekam na swoje nowe, mam przyobiecane żółte, pomarańczowe i bordowe
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piotrze witaj pogoda piękna od rana ja pójdę tez za chwilę do ogrodu nie wiem jak poradzę sobie bo jestem po następnej nie przespanej nocy,chyba będę musiała wybrać się do lekarza.
Widzę że następny dzień zanosi się u Ciebie pracowity.
U mnie róże nie były okopczykowane i chyba ze 2 lub 3 wypadły bezpowrotnie a reszta też niezbyt ładnie wygląda. Dzięki za pomoc z roślinkami wodnymi .
Genia
Edyto humorek się poprawi jak ta przesyłka w końcu przyjdzie
Widzę że następny dzień zanosi się u Ciebie pracowity.
U mnie róże nie były okopczykowane i chyba ze 2 lub 3 wypadły bezpowrotnie a reszta też niezbyt ładnie wygląda. Dzięki za pomoc z roślinkami wodnymi .
Genia
Edyto humorek się poprawi jak ta przesyłka w końcu przyjdzie
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Marina dzięki za odwiedziny.
Halinko wrzosy miałam tylko nie w odpowiednim gruncie ale dzięki forum chcę im stworzyć odpowiednie warunki.
Tej wiosny naprawdę narobiłam sobie dużo pracy już mąż troszkę się krzywi że w nie których pracach musi mi pomagać a jeszcze sporo pracy z tarasami i płotem przed nim .
Genia
Halinko wrzosy miałam tylko nie w odpowiednim gruncie ale dzięki forum chcę im stworzyć odpowiednie warunki.
Tej wiosny naprawdę narobiłam sobie dużo pracy już mąż troszkę się krzywi że w nie których pracach musi mi pomagać a jeszcze sporo pracy z tarasami i płotem przed nim .
Genia
- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Geniu, zgodnie z przepisami ( art.150KC), po pisemnym wezwaniu właściciela drzewae-genia pisze:Izo wszędzie tacy sąsiedzi się zdarzają ja mam mała działkę mój sąsiad ma jabłoń wielką posadzoną przy siatce nie 4 m ale przy samym płocie pół jabłoni jest na mojej działce i mam tyle zbierania zgniłych jabłek że już nie mam siły a on ma wielki sad gdzie w nim wszystko karczuje tylko nie tej jabłoni która mi przeszkadza.Nie chcę kłótni z sąsiadem wie co o tym myślę ale nic z tym nie robi ,a jak moja jeżyna pięła się po wspólnym płocie to ciągle ja zrzucali do mojego ogrodu aż w zeszłym roku jej się pozbyłam.
A mieszkają nie cały rok
Genia
( list polecony za potwierdzeniem odbioru), masz prawo obciąć wszystko,
co przełazi na Twoją stronę - już bez uzgadaniania z sąsiadem.
http://www.rp.pl/artykul/261250,259742_ ... adowi.html
- EdytaB
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dobrze wiedzieć u mnie jest stan taki, że gruby konar częściowo oderwał się od drzewa, konar ten w 3/4 długości wychodzi na naszą działkę, jeśli całkiem się oderwie to zniszczy ogrodzenie i nie daj Boże komuś krzywdę zrobihanka55 pisze:Geniu, zgodnie z przepisami ( art.150KC), po pisemnym wezwaniu właściciela drzewae-genia pisze:Izo wszędzie tacy sąsiedzi się zdarzają ja mam mała działkę mój sąsiad ma jabłoń wielką posadzoną przy siatce nie 4 m ale przy samym płocie pół jabłoni jest na mojej działce i mam tyle zbierania zgniłych jabłek że już nie mam siły a on ma wielki sad gdzie w nim wszystko karczuje tylko nie tej jabłoni która mi przeszkadza.Nie chcę kłótni z sąsiadem wie co o tym myślę ale nic z tym nie robi ,a jak moja jeżyna pięła się po wspólnym płocie to ciągle ja zrzucali do mojego ogrodu aż w zeszłym roku jej się pozbyłam.
A mieszkają nie cały rok
Genia
( list polecony za potwierdzeniem odbioru), masz prawo obciąć wszystko,
co przełazi na Twoją stronę - już bez uzgadaniania z sąsiadem.
http://www.rp.pl/artykul/261250,259742_ ... adowi.html