Mario mam jeszcze inne kolory,ale jeszcze nie kwitną
Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę,u mnie już w cieniu 6 st,to na pewno w ogrodzie dużo więcej .Zapowiada się piękny dzień,chyba prognozy się zaczynają sprawdzać
_oleander_ dzięki,a mam co robić,chociaż po wczorajszej pracy gnatki bolą ,ale jak nie wykorzystać takiej pogody ,Ty też na pewno będziesz zapracowana ,więc miłej pracy,tylko znów nie przesadź z tą ręką
Witaj Halinko u Ciebie też już piękna wiosna do tego umiesz robić piękne zdjęcia .
Mnie tak się nie udaje.
Niektóre kolory krokusów nie są takie jak w naturze szczególnie te ciemne fioletowe wychodzą niebieskie, jestem zła.
Halinko piekne wiosenne kwiatuszki .......korona Ci pieknie wybija . A u mnie nic jeszcze nie widac , w zeszłym roku tak pieknie kwitły, zaczynam sie martwić czy przezimowały
Ja też się martwiłam o korony i aż trochę rozgrzebałam i nic nie było widać,a za parę dni były na wierzchu,chyba chciały żebym je połaskotała dla zachęty .W tamtym roku szybciej wszystko wychodziło bo zima była bardzo łaskawa
Izuniu mam takie specjalne buty z gwoździami ,nakładam na buty i sobie chodzę raz przy razie .Gorsza jest wertykulacja ,dzisiaj to robiłam na ostatnim kawałku trawnika,jutro tylko ten kawałek po nakłuwam i koniec z trawnikiem,aha jeszcze nawóz i wszystko.