Roślinki Ani cz.2
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Roślinki Ani cz.2
Postanowiłam odświeżyć wątek
Na początek pokarzę kolekcję begonii Spodobały mi się strasznie ze względu na kolorystyczne listki.......są moim marzeniem nr 1
Kolejne zdjęcia zielonych niebawem.....czuję się zmęczona i nic mi się nie chce robić
Na początek pokarzę kolekcję begonii Spodobały mi się strasznie ze względu na kolorystyczne listki.......są moim marzeniem nr 1
Kolejne zdjęcia zielonych niebawem.....czuję się zmęczona i nic mi się nie chce robić
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim i cieszę się że Wam się podobają
Grażynko super że Twoja się nieźle miewa Oby tak dalej
Karolu dziękuję.......bardzo chętnie bym chciała ale ja nie daję rady ukorzenić ich z listków......próbowałam już z nie jednym listkiem i nie udało Mi się
Powiedzcie mi czy Wy też tak macie jak chcecie zrzucić zdjęcia z aparatu Tzn ja za każdym razem muszę wyłączać kompa żeby je zrzucić bo inaczej nie widzi aparatu
Grażynko super że Twoja się nieźle miewa Oby tak dalej
Karolu dziękuję.......bardzo chętnie bym chciała ale ja nie daję rady ukorzenić ich z listków......próbowałam już z nie jednym listkiem i nie udało Mi się
Powiedzcie mi czy Wy też tak macie jak chcecie zrzucić zdjęcia z aparatu Tzn ja za każdym razem muszę wyłączać kompa żeby je zrzucić bo inaczej nie widzi aparatu
To Ci pośle z ogonkami, rozmnoży się jak fiołek. Poza tym gdzieś na forum jest poradnik, który zrobiłem z ukorzenianiem begoni z listka, mi się tak ukorzeniła tygrysia (ta którą pokazałaś jako przed ostatnią) i ma sie teraz świetnie, tylko trzeba troche poczekać i nie można się poddawać gdy liść zaczyna się zginać, zwijać, łamać itd.Andziax007 pisze:Karolu dziękuję.......bardzo chętnie bym chciała ale ja nie daję rady ukorzenić ich z listków......próbowałam już z nie jednym listkiem i nie udało Mi się
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Jejciu
Aniu ile Ty ich nazbierałaś i to każda inna :P Ale są śliczne
Aniu ile Ty ich nazbierałaś i to każda inna :P Ale są śliczne
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
I nie wolno grzebać żeby podejrzeć czy już są korzonki(jak ja to zrobiłam -nie wytrzymałam ,pogrzebałam,korzonki były i kawałki listków padły A już było tak blisko żeby sie udało.carol1 pisze:To Ci pośle z ogonkami, rozmnoży się jak fiołek. Poza tym gdzieś na forum jest poradnik, który zrobiłem z ukorzenianiem begoni z listka, mi się tak ukorzeniła tygrysia (ta którą pokazałaś jako przed ostatnią) i ma się teraz świetnie, tylko trzeba troche poczekać i nie można się poddawać gdy liść zaczyna się zginać, zwijać, łamać itd.Andziax007 pisze:Karolu dziękuję.......bardzo chętnie bym chciała ale ja nie daję rady ukorzenić ich z listków......próbowałam już z nie jednym listkiem i nie udało Mi się
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków