Ogródek Przemka cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
-
- judyta
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przemku witaj
Przedeptałam Twój ogród w tę i nazad i powiem tak
Więcej nie powiem, tylko idę szukać Twojego ogrodu w realu i wtedy dopiero Ci powiem.
Zwyczajnie nie rozumiem, dlaczego nie wiedziałam o istnieniu Twojego ogrodu i szkółki Zygmunta wcześniej?
Mogłam Ci pomóc i zająć się rozsyłaniem roślin ze szkółki Z. do zainteresowanych Forumków
Już nie mogę doczekać się wiosny.
Przedeptałam Twój ogród w tę i nazad i powiem tak
Więcej nie powiem, tylko idę szukać Twojego ogrodu w realu i wtedy dopiero Ci powiem.
Zwyczajnie nie rozumiem, dlaczego nie wiedziałam o istnieniu Twojego ogrodu i szkółki Zygmunta wcześniej?
Mogłam Ci pomóc i zająć się rozsyłaniem roślin ze szkółki Z. do zainteresowanych Forumków
Już nie mogę doczekać się wiosny.
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
-
Ha! ha! ha! Z tym rozsyłaniem roślinek to byłbym ostrożny. Pierwsze pytanie jakie padło ze strony forumków brzmiało: "Jak wyglądają ew. reklamacje?" A pan Zygmunt (tak naprawdę ma na imię Zbigniew) nie ma czasu na sprzedaż wysyłkową. Dodaj do tego opakowania i wypełniacze i problemy z Pocztą Polską i drogę na pocztę i do szkółki... Ja mogę Ci dowozić roślinki a Ty zajmij się ich rozprowadzaniem.
- judyta
Przemku-poniekąd wysyłkę roślin mam opanowaną, wysyłałam rośliny i nie zdarzyła mi się ani jedna reklamacja. Czasem gorszy jest poślizg w terminach (to mi się zdarzyło , choć niezależnie ode mnie dodam jako środek łagodzący). Bywało, że listonosz zabierał paczki do wysyłki ode mnie z domu. Uznaję, że jesteśmy po wstępnych ustaleniach wedle tego rozprowadzania. Szczegóły omówimy przy kufelku piwka z beczki
-
Ja mam kufelki (dostałem kiedyś od wdzięcznego ucznia) ale skąd weźmiemy beczkę piwa?
Wyobraź sobie Judyto, że Agnieszka nie była jeszcze w szkółce Zygmunta więc na wiosnę pewnie pierwsza wyprawa po pierwiosnki albo po przylaszczki no i może lewizje.
Witaj Geniu! Na szczęście nie zajmuję się wysyłką roślin choć nie ukrywam, że na krótko korciło mnie czy nie zająć się taką działalnością zarobkowo. Dałem sobie z tym spokój.
Wyobraź sobie Judyto, że Agnieszka nie była jeszcze w szkółce Zygmunta więc na wiosnę pewnie pierwsza wyprawa po pierwiosnki albo po przylaszczki no i może lewizje.
Witaj Geniu! Na szczęście nie zajmuję się wysyłką roślin choć nie ukrywam, że na krótko korciło mnie czy nie zająć się taką działalnością zarobkowo. Dałem sobie z tym spokój.
- judyta
Ponieważ umiejscowienie szkółki tajemnicą okryte, mam nadzieję, że mnie chociaż na ślad zabierzecie
Już teraz pięknie się uśmiecham :P
Jak to się mogło stać, że Aguś TAKA ogrodniczka (oceniając po ogrodzie), wiedząc o istnieniu takiej szkółki jeszcze do tej pory tam się nie wybrała???? Może chciała być zdrowsza, bo ja to się rozchorowałam oglądając same zdjęcia
Już teraz pięknie się uśmiecham :P
Jak to się mogło stać, że Aguś TAKA ogrodniczka (oceniając po ogrodzie), wiedząc o istnieniu takiej szkółki jeszcze do tej pory tam się nie wybrała???? Może chciała być zdrowsza, bo ja to się rozchorowałam oglądając same zdjęcia
-
No nie ma sprawy!!! Skoro lubisz jazdę na rowerze to my pojedziemy samochodem wolno z przodu a Ty za nami. Szkółka jest ok. 5 km za Skrobowem. A do samej szkółki prowadzi polna droga. A tak na marginesie to facet ma jeszcze dwie plantacje na Pojezierzu Łęczyńsko-Włodawskim. Mam nadzieję, że użyjecie swojego uroku i gość zaprosi nas do ich zlustrowania.
- judyta
Za Skrobowem powiadasz, jak tak, to muszę zacząć ćwiczyć kondychę Chyba, że jednak znajdziesz miejsce dla mnie w swoim Przemkowozie
Z tym moim urokiem to zobaczymy jak będzie Póki co, bądźmy dobrej myśli! Jakoś go zbajerujemy.
Z tym moim urokiem to zobaczymy jak będzie Póki co, bądźmy dobrej myśli! Jakoś go zbajerujemy.