Zapraszam Jadzia1 - cz.4
Zapraszam Jadzia1 - cz.4
Kontynuacja wątku:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=23672
KaRo
Witam serdecznie
Pada cały dzień , głowa pęka i jest zimno
* Eluś ja dopiero jadę w piątek i bardzo się cieszę , bo strasznie lubię tamte strony
* Sąsiadko kochana witaj ja to myślę ,że może troszeczkę szybciej się spotkamy niż za rok . W tą niedzielę mnie nie będzie ale za tydzień ponoć ma być ciepło , a Ełk jet blisko
*Anula i gdzie to Pw czekam kochanie
*Ewuś wstyd się przyznać ale nigdy go nie wąchałam A kotki no cóż jak nie maja chęci przebywania z mną chowają się do budy i udają ,że śpią jak je wołam aby wyszły
*Basieńko a jaki zapach , aż dech zapiera , szkoda tylko ,że tak krótko kwitną
*Krzysiu dziękuję za odwiedziny
*Taruś będę się rozglądała może gdzieś dostanę , choć na targu nie widziałam , zobaczę jeszcze na All
ale na pewno coś takiego pięknego sobie sprawię .
*Anoli jak się cieszę ,że mnie znalazłaś dziękuję za wizytę
*Grażynko nie wiem czy pachnie bo nigdy nie wąchałam ale jak tylko przestanie padać to pójdę niuchnąć
*Iduś kochanie musicie się zmówić z Elą i przyjechać koniecznie , ale o tym porozmawiamy na Pw
Grażynko za to ta Piękność pachnie że się w głowie kręci , wystarczy przejść koło niej
Ma coraz więcej kwiatów
A to wczoraj Zbyszek znalazł w Naszym zagajniku
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=23672
KaRo
Witam serdecznie
Pada cały dzień , głowa pęka i jest zimno
* Eluś ja dopiero jadę w piątek i bardzo się cieszę , bo strasznie lubię tamte strony
* Sąsiadko kochana witaj ja to myślę ,że może troszeczkę szybciej się spotkamy niż za rok . W tą niedzielę mnie nie będzie ale za tydzień ponoć ma być ciepło , a Ełk jet blisko
*Anula i gdzie to Pw czekam kochanie
*Ewuś wstyd się przyznać ale nigdy go nie wąchałam A kotki no cóż jak nie maja chęci przebywania z mną chowają się do budy i udają ,że śpią jak je wołam aby wyszły
*Basieńko a jaki zapach , aż dech zapiera , szkoda tylko ,że tak krótko kwitną
*Krzysiu dziękuję za odwiedziny
*Taruś będę się rozglądała może gdzieś dostanę , choć na targu nie widziałam , zobaczę jeszcze na All
ale na pewno coś takiego pięknego sobie sprawię .
*Anoli jak się cieszę ,że mnie znalazłaś dziękuję za wizytę
*Grażynko nie wiem czy pachnie bo nigdy nie wąchałam ale jak tylko przestanie padać to pójdę niuchnąć
*Iduś kochanie musicie się zmówić z Elą i przyjechać koniecznie , ale o tym porozmawiamy na Pw
Grażynko za to ta Piękność pachnie że się w głowie kręci , wystarczy przejść koło niej
Ma coraz więcej kwiatów
A to wczoraj Zbyszek znalazł w Naszym zagajniku
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu jakie wspaniałe kozaczki Uwielbiam te grzyby . Usmażone w całości czapeczki na maśle i posypane tylko solą . Pycha
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
Jadziu dawno do Ciebie nie zaglądałam i proszę kożlaki Sama jestem wielbicielką grzybobrania i na taki widok już się chce pędzić do lasu. W Wielkopolsce niestety za zimno na grzybobranie
Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Mistrzowskie są te Twoje zdjęcia zwierząt. Pomijając same obiekty, to niektóre momenty uchwyciłaś w sposób godny National Geographic
Są już grzyby? To chyba wcześniej, niz zazwyczaj? U nas mówi się na nie stojaki, ale to pewnie regionalne
Są już grzyby? To chyba wcześniej, niz zazwyczaj? U nas mówi się na nie stojaki, ale to pewnie regionalne
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt: