Zielono mi... ! cz.2
- miluck
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zielono mi... ! cz.2
Poprzednia część wątku znajduje się pod adresem:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?p=258445
KaRo
Dzisiaj trochę zdjęć zrobionych rano:
Grudniaki
Fiołek
Hipcio,któremu jedna łodyga kwiatowa przekwitła,ale pokazały się kwiaty na drugiej.
Stefanek
Bluszczyk
Szczypiorek
I rhipsalis
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?p=258445
KaRo
Dzisiaj trochę zdjęć zrobionych rano:
Grudniaki
Fiołek
Hipcio,któremu jedna łodyga kwiatowa przekwitła,ale pokazały się kwiaty na drugiej.
Stefanek
Bluszczyk
Szczypiorek
I rhipsalis
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękności Jagódko Wiosna u Ciebie całkowita ;) Stefek jak ruszył
Mój się obraził i żółkną mu listki
Mój się obraził i żółkną mu listki
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Roślinki masz piękne- to wiedziałam, ale TY masz równie piękne osłonki. Ślicznie to się wszystko razem komponuje
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Rzeczywiście Jagódko, ślicznie kwitną Ci grudniki...bardzo mi się podoba ten ecru. Mój ma na listkach (odkąd go kupiłam) mnóstwo plamek (jakby odparowane krople wody), których nie mogę zmyć. Paskudnie to wygląda a u Ciebie te listeczki są takie ładne
Fiołeczek zabrał się do pracy, pączusie nieśmiało wyłaniają się spod listków (ciekawa osłonka)
Hipciu śliczny, a jaką ma prostą łodygę. Mój miał powyginaną we wszystkie możliwe strony hehe
Stefciu ślicznie się prezentuje. Ja cierpliwie czekam na szczepkę z uczelni....ale najpierw musi przekwitnąć W kwiaciarni widziałam Stefanotisa i kosztował bagatela 68zł. Troszkę mnie to zdziwiło.
Miałam początkowe wrażenie, że te naklejane kwiatki wychodzą z rhipsalisa, świetnie to wygląda. Jak ja już nie mogę się doczekać malowania mieszkania...i jakiś naklejeczek na które już jakiś czas temu mnie natchnęłaś
Fiołeczek zabrał się do pracy, pączusie nieśmiało wyłaniają się spod listków (ciekawa osłonka)
Hipciu śliczny, a jaką ma prostą łodygę. Mój miał powyginaną we wszystkie możliwe strony hehe
Stefciu ślicznie się prezentuje. Ja cierpliwie czekam na szczepkę z uczelni....ale najpierw musi przekwitnąć W kwiaciarni widziałam Stefanotisa i kosztował bagatela 68zł. Troszkę mnie to zdziwiło.
Miałam początkowe wrażenie, że te naklejane kwiatki wychodzą z rhipsalisa, świetnie to wygląda. Jak ja już nie mogę się doczekać malowania mieszkania...i jakiś naklejeczek na które już jakiś czas temu mnie natchnęłaś
Pozdrawiam, Paula
- miluck
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
Ale się rozleniwiłam(na forum) przez tą wspaniałą,słoneczną pogodę.
Wszystkie cięższe prace domowe już zrobiliśmy z M,teraz codziennie pijemy kawkę na balkonie, słoneczko cudnie
ogrzewa kości
Kwiaty ,które będą potem na stałe na balkonie na dzień wynoszę ,aby się hartowały.
Potem pokażę moje roślinki balkonowe
Wszystkie cięższe prace domowe już zrobiliśmy z M,teraz codziennie pijemy kawkę na balkonie, słoneczko cudnie
ogrzewa kości
Kwiaty ,które będą potem na stałe na balkonie na dzień wynoszę ,aby się hartowały.
Potem pokażę moje roślinki balkonowe
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34