Tworzymy opowiadanie - dodaj 1,5 zdania -z przymrużeniem oka
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Tworzymy opowiadanie - dodaj 1,5 zdania -z przymrużeniem oka
Widząc, jak wielkim zainteresowaniem cieszy się wątek "dodaj trzy słowa", pomyślałam o stworzeniu miejsca, gdzie można by rozwinąć swoje literackie i humorystyczne talenta ;-), bo 3 słowa to czasem o wiele za mało.. Jeśli wątek się nie spodoba, proszę o usunięcie ;-)
Każda osoba dodaje zdanie i rozpoczyna następne:
Pewnego dnia odpoczywałam na podwórku - słońce świeci, ptaszki śpiewają. Nagle słychać przerażający huk i z budynku nieopodal wylatuje wielki pies, który....
Każda osoba dodaje zdanie i rozpoczyna następne:
Pewnego dnia odpoczywałam na podwórku - słońce świeci, ptaszki śpiewają. Nagle słychać przerażający huk i z budynku nieopodal wylatuje wielki pies, który....
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- AnnaL
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
w zębach trzyma wielką kość. Za nim biegnie właściciel i wrzeszczy na ...................
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
- Leśny Duch
- 1000p
..przez tydzień będzie jadł sałatę od świnki morskiej. A Ty..
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p
ona wzburzona wróciła do kuchni. "Doigrał się" - pomyślała i sięgnęła po..
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- roslynn
- 1000p
- Od: 15 lut 2008, o 12:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
.... co mam teraz zrobić! Głodny będę chodził?!
- Bulwy w garnku zostały, głodny nie będziesz- mówi spokojnie żonka.- Popijesz wodą i gładko zejdą gdzie mają- odchodzi podśpiewując pod nosem.
Mąż patrzy na nią z pod byka i mruczy pod nosem nie dowierzając własnym uszom. -Zona mu się znarowiła czas zrobić z tym porządek. Co to za robota, żebym nie miał normalnego obiadu bo pies nie dopilnowany! trzeba babę usadzić, to ja rządzę w tym domu...
- Bulwy w garnku zostały, głodny nie będziesz- mówi spokojnie żonka.- Popijesz wodą i gładko zejdą gdzie mają- odchodzi podśpiewując pod nosem.
Mąż patrzy na nią z pod byka i mruczy pod nosem nie dowierzając własnym uszom. -Zona mu się znarowiła czas zrobić z tym porządek. Co to za robota, żebym nie miał normalnego obiadu bo pies nie dopilnowany! trzeba babę usadzić, to ja rządzę w tym domu...
- lvlidnight
- 200p
- Od: 28 paź 2008, o 19:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- lvlidnight
- 200p
- Leśny Duch
- 1000p
Mąż popatrzył na żonę: "no niby nie Angelina, ale to co trzeba - ma, a lepsze to, niż znowu wyjadać suchy chleb. Bo jak ją znam, to potem zrobi mi dobrą kolację". Mąż sunie gładko w stronę żony..
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- lvlidnight
- 200p