Polska wersja aukcji na Hosta Library.
Polska wersja aukcji na Hosta Library.
Od dzisiaj na stronie Hosta Library www.hostalibrary.org mamy własną wersję aukcji !!! A jak, Polacy nie gęsi i swe aukcje mają. Dzięki uprzejmości Bob-a Axmear który ,jak większość hościarzy na świecie jest przyjacielski i otwarty na nowe, możemy mieć możliwość ciekawych zakupów.Póki co nie jest przetłumaczona (myślę że niebawem to się stanie) oraz jeszcze nie ma kwot wyrażanych w PLN.
Ale jest.Z doświadczenia mogę powiedzieć że aukcje na HL są łatwe w opanowaniu i nawigacji.Wystarczy się zarejestrować.
Ale jest.Z doświadczenia mogę powiedzieć że aukcje na HL są łatwe w opanowaniu i nawigacji.Wystarczy się zarejestrować.
Może się uda.Bob Axmear jest bliski tego aby przynajmniej większa część tej strony była w naszym ojczystym języku.Przesłałem mu materiały, zobaczymy czy się ugnie i przetłumaczy kod strony.
Jeśli nie to i tak dobrze, umieści adnotację ,że wszystkie ceny są w PLN oraz że przesyłki tylko na terenie Polski.Strona jest naprawdę prosta i zarówno rejestracja jak i dodawanie ofert jest łatwe.
Ważne ,że świat wie.Tu też rosną hosty.
Jeśli nie to i tak dobrze, umieści adnotację ,że wszystkie ceny są w PLN oraz że przesyłki tylko na terenie Polski.Strona jest naprawdę prosta i zarówno rejestracja jak i dodawanie ofert jest łatwe.
Ważne ,że świat wie.Tu też rosną hosty.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 wrz 2008, o 13:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam.To dziwne , przed chwilą spróbowałem nowej rejestracji , z innym mail-em niż ten którego używam na HL od roku i aktywacyjna informacja przyszła po 30 sek.
A czy ktoś zauważył ,że jest już coś po polsku ? Może bez naszych rodzimych znaków ,ale póki co wystarczy.Mam u siebie cały skrypt od Bob-a Axmear i w najbliższych dniach przetłumaczę poprawnie wszystkie elementy aukcji.
Będzie super.
A czy ktoś zauważył ,że jest już coś po polsku ? Może bez naszych rodzimych znaków ,ale póki co wystarczy.Mam u siebie cały skrypt od Bob-a Axmear i w najbliższych dniach przetłumaczę poprawnie wszystkie elementy aukcji.
Będzie super.
-
-
Ja. Pomiędzy rejestracją a otrzymaniem kodu upłynęło tyle czasu,ze otworzyłam Interię i wyczyściłam 3 strony ze śmieciTombeat pisze:No to naprawdę dziwne. A inny nick? ale ten sam mail? Spróbuj.A może mail aktywacyjny poszedł jako spam do śmieci?
Czy ktoś jeszcze próbował się rejestrować?
Adres , z którego przychodzi kod jest mylący, spodziewałam się " hostalibrary", lub coś w tym stylu a tu "bobaxe"... gdybym nie czekała na tę wiadomość, wzięłabym ja za spam