Miesięcznik DZIAŁKOWIEC
Miesięcznik DZIAŁKOWIEC
Czy ktoś z was otrzymuje bezpłatnie taką gazetkę przez 12 miesięcy jako nowy działkowicz?
-
- 200p
- Od: 29 cze 2009, o 00:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moja znajoma, jako nowa działkowiczka 2 lata temu też otrzymała roczną prenumeratę gratis.
Ja niestety nie !!!!
Ale to chyba zalezy od ogrodu ehhehee, choć wydaje mi się, że powinno się dostać.
Ja niestety nie !!!!
Ale to chyba zalezy od ogrodu ehhehee, choć wydaje mi się, że powinno się dostać.
"jeśli chcesz być szczęśliwy przez całe życie - zostań ogrodnikiem "
Ogrodniczka na tymczasowym urlopie Anpio7 !!!
Apetycznie u Anpio7
Ogrodniczka na tymczasowym urlopie Anpio7 !!!
Apetycznie u Anpio7
- Katkakotka
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 23 mar 2009, o 00:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja jestem nową działkowiczką w ROD i właśnie dzisiaj dostałam pierwszy egzemplarz DZIAŁKOWCA bezpłatnie
działkę mam od wiosny , a wszystkie formalności z przekazaniem działki załatwiałam gdzieś maj-czerwiec , dokładnie nie pamiętam , trochę więc trwało , zanim dostałam pierwszy egzemplarz czasopisma
działkę mam od wiosny , a wszystkie formalności z przekazaniem działki załatwiałam gdzieś maj-czerwiec , dokładnie nie pamiętam , trochę więc trwało , zanim dostałam pierwszy egzemplarz czasopisma
Kasia
Re: Miesięcznik DZIAŁKOWIEC
Ja też przez pierwszy rok członkostwa w ROD otrzymywałam bezpłatnie pocztą to cenne czasopismo
Teraz je regularnie kupuję , czasami udaje mi się na pchlim targu wyszperać starsze numery
Teraz je regularnie kupuję , czasami udaje mi się na pchlim targu wyszperać starsze numery
Hej ja kupilam działkę w marcu a czasopismo zaczęłam dostawać od września praktycznie już po sezonie.Ale muszę przyznać że znalazłam w nim dużo ciekawych artykułów.Jak przestane je dostawać za darmo na pewno będę kupować w kiosku Mam pytanie czy ktoś z was miał tą przyjemność spotkać się z "Album projektów zagospodarowania działek w ROD" czytałam o tym w ktorymś numerze i jestem ciekawa czy warto zdobyć ta książkę
Werka masz forum to po co Ci ten projekt dajesz zdjęcia ,my doradzamy i jedziesz na wiosnę ze szpadlem
Zamiast mercedesa kupa zielska
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
- agata9
- 500p
- Od: 22 lip 2011, o 20:43
A ja nie otrzymywałam działkowca i go musze kupowac .Dlaczego?Działeczke mam od 1,5 roku .Gdzie zgłaszacie chęc otrzymywania gratis tego miesięcznika?
"Żyj z całych sił .. i uśmiechaj się do ludzi.."
Nasze Ranczo
Nasze Ranczo
Dzięki mam duuuuzo do zrobienia zajrzyj na moj watek to zobaczyszrobertP2 pisze:Werka masz forum to po co Ci ten projekt dajesz zdjęcia ,my doradzamy i jedziesz na wiosnę ze szpadlem
Zgodnie z uchwałą 35/2002 r. Prezydium Krajowej Rady PZD z dnia 22 marca 2002 r. jako nowy członek PZD powinnaś otrzymywać przez rok bezpłatnie 12 numerów "Działkowca". Z reklamacją idź do zarządu twojego ROD
- agata9
- 500p
- Od: 22 lip 2011, o 20:43
Dzięki Iwonko i dobrze sie składa,bo idę tam do Działkowców w środę...i...... za to,że nie dostaje działkowca!!!!tylko musze kupowac!
"Żyj z całych sił .. i uśmiechaj się do ludzi.."
Nasze Ranczo
Nasze Ranczo
Powodzenia, napisz jak ci poszło.
Ja jestem członkiem od maja, pismo zaczęłam dostawać od numeru listopadowego.