Mój piękny ogród Mariola54
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To wspaniale Mariolu, ze zaczęłaś prezentować fotki ze swojego ogrodu. Roślinki są super. Ja niestety wiosnę kiedy kwitły moje kwiatki przespałem. Jednak od wiosny postaram się to nadrobić. Prosimy o więcej. Pokaz nam więcej swojego ogródka.
Pozdrawiam - Jarek
Pozdrawiam - Jarek
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Mariolu piękne masz kwiaty, ja też posadziłam koronę cesarską, teraz widzę co z tego wyrosnie, wielkie cudo.
Wiesz jak czytałam te podpisy to zastanowiło mnie słowo szafran, nigdy nie spotkałam się z takim nazwaniem krokusów. Szafran to dla mnie przyprawa, czy się mylę
Wiesz jak czytałam te podpisy to zastanowiło mnie słowo szafran, nigdy nie spotkałam się z takim nazwaniem krokusów. Szafran to dla mnie przyprawa, czy się mylę
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Szafran jako przyprawa to pręciki krokusa, tylko nie pamiętam którego. Mało się tego zbiera,, więc i przyprawa droga. A jeśli tania, to na pewno nie oryginalna, tylko podrobiona z innych składników, w tym kurkumy
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Cebulowe rewelacyjne ja tyle nie mam
ale dziewczyny dlaczego nie śpicie o tej godzinie
ale dziewczyny dlaczego nie śpicie o tej godzinie
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...