Roślinki Ani cz.4
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Roślinki Ani cz.4
Kontynuacja wątku:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=25357
KaRo
Basiu aż poszłam zobaczyć bo nawet nie wierzyłam że już tak szybko by puścił korzonki i co zobaczyłam że jedna gałązka ma jednego korzonka u drugiej nie ma jeszcze nic
Wczoraj przyniósł mi listonosz trzykrotkę od Agnieszki (AgaM) :lol::lol:
Aguś raz jeszcze ślicznie Ci (nie)DZIĘKUJĘ
I wymarzony cissus digitata z All :lol::lol:
Tak wyglądał zaraz po rozpakowaniu
A tak już na swoim miejscu w nowej doniczce i w formie zwisającej
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=25357
KaRo
Basiu aż poszłam zobaczyć bo nawet nie wierzyłam że już tak szybko by puścił korzonki i co zobaczyłam że jedna gałązka ma jednego korzonka u drugiej nie ma jeszcze nic
Wczoraj przyniósł mi listonosz trzykrotkę od Agnieszki (AgaM) :lol::lol:
Aguś raz jeszcze ślicznie Ci (nie)DZIĘKUJĘ
I wymarzony cissus digitata z All :lol::lol:
Tak wyglądał zaraz po rozpakowaniu
A tak już na swoim miejscu w nowej doniczce i w formie zwisającej
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Obie nowości śliczne a takiego cissuska jeszcze nie widziałam.
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Ojej, trzykrocie śliczne - i to fakt, chyba wirus
Ja też myślałam, że trzykrotka biało-zielona w paseczki z różem i bez to co innego
Jakaż zabawna begonka... takie nietypowe liście - zupełnie nie begoniowate Canna ma przepiękny kwiat... cieszę się, że zakwitła Ci wyczekiwana fuksja i
Co do kuwetek, to ja bym uważała z kociakami - moja ostatnio zaadaptowała sobie kupkę ziemi po przesadzaniu, która porzuciłam na czas obiadu... a że padało...
Fajniusie paczuszki dostałaś - jak im idzie? Jestem ciekawa jak teraz z Twoimi trzykrociami - ile udało Ci się nazbierać i jak się mają?
Ja też myślałam, że trzykrotka biało-zielona w paseczki z różem i bez to co innego
Jakaż zabawna begonka... takie nietypowe liście - zupełnie nie begoniowate Canna ma przepiękny kwiat... cieszę się, że zakwitła Ci wyczekiwana fuksja i
Co do kuwetek, to ja bym uważała z kociakami - moja ostatnio zaadaptowała sobie kupkę ziemi po przesadzaniu, która porzuciłam na czas obiadu... a że padało...
Fajniusie paczuszki dostałaś - jak im idzie? Jestem ciekawa jak teraz z Twoimi trzykrociami - ile udało Ci się nazbierać i jak się mają?
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- Andziax007
- Kontakt:
Dziewczyny powiem Wam szczerze że ja też jeszcze takiego cissusa nie widziałam ale kiedyś tak od niechcenia na all wpisałam w wyszukiwarce cissus i wyskoczyły mi prawie same cissusy m.in i ten zdziwiłam się bo jest prawie identyczny jak strita ale nie ma postrzępionych listków i są pięcioklapkowe (czy jakoś tak) Spodobał mi się i czekałam do końca licytacji i mi się udało upolować, nawet dużo za niego nie dałam.....zobaczymy jak będzie się sprawował i czy mnie polubi
Basiu Adaś chyba tak zrobił.....no zobaczymy czy w tym samym czasie będą takie same jak zaczną rosnąć
Dominiko oj tak panuje wirus trzykrotkowy :P A ta begonia tamaya (bo chyba ją masz namyśli) też ładnie kwitnie ale kiedy ja się doczekam kwiatów to nie mam pojęcia Canny już teraz mają wszystkie pąki a fuksje o dziwo prawie na wszystkich gałązkach też mają pąki i bardzo się z tego cieszę bo już myślałam że nie zakwitną
Powiem Ci że ja kiedyś jak przesadzałam kwiatki to też leżała stara ziemi na środku korytarza i kicia zamiast zrobić to w swojej kuwecie to załatwiła się w tej ziemi z kwiatków
A trzykrotki ładnie sobie rosną i powoli robią się gęste, są na dworku więc jest im tam najlepiej....łącznie mam 6 trzykrotek i marzy mi się jeszcze jedna tradescantia 'tricolor' Jakiś czas temu robiłam im zdjęcia, ale jak puszczą te co dostałam korzonki to zrobię wszystkim fotki
Dziękuję wszystkim za odwiedzinki i za komplementy w imieniu nowości :lol::lol:
Basiu Adaś chyba tak zrobił.....no zobaczymy czy w tym samym czasie będą takie same jak zaczną rosnąć
Dominiko oj tak panuje wirus trzykrotkowy :P A ta begonia tamaya (bo chyba ją masz namyśli) też ładnie kwitnie ale kiedy ja się doczekam kwiatów to nie mam pojęcia Canny już teraz mają wszystkie pąki a fuksje o dziwo prawie na wszystkich gałązkach też mają pąki i bardzo się z tego cieszę bo już myślałam że nie zakwitną
Powiem Ci że ja kiedyś jak przesadzałam kwiatki to też leżała stara ziemi na środku korytarza i kicia zamiast zrobić to w swojej kuwecie to załatwiła się w tej ziemi z kwiatków
A trzykrotki ładnie sobie rosną i powoli robią się gęste, są na dworku więc jest im tam najlepiej....łącznie mam 6 trzykrotek i marzy mi się jeszcze jedna tradescantia 'tricolor' Jakiś czas temu robiłam im zdjęcia, ale jak puszczą te co dostałam korzonki to zrobię wszystkim fotki
Dziękuję wszystkim za odwiedzinki i za komplementy w imieniu nowości :lol::lol:
- Andziax007
- Kontakt:
- ogrodniczka01
- 1000p
- Od: 18 lip 2009, o 11:45