Na leśnym balkonie cz.2
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Na leśnym balkonie cz.2
Kontynuacja wątku
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=21378
KaRo
najważniejsze, by się nie czepiali - a jak chwalą, to już super:)
najlepsze, ze mojemu M przeszkadzają roślinki w domu i mówi, że cały czas coś kupuję.. a on przy każdej wizycie w ogrodniczym kupuje co najmniej 8 różnych nasion - nawet nie wiem, ile ich ma. ale na pewno kilkadziesiąt, przypuszczam, że okołu 100 róznych;) i kto tu ma obsesję?;)
A oto moje hojki - zdjęcia zwykłe, ale dziś nie mam siły na nic - nawet listki mają nieumyte;)
Exotica
Variegatka - widać, że jeden pędzik będzie biały - jupii!:) jak patrzyłam na Wasze, to też taką chciałam mieć:)
A to wymarzona marble queen - pomieszać z zielonym i złotym epikiem? Pewnie byłoby ciekawie prawda? Ale musiałabym mieć monstrualną donicę;)
I begonka od Graszki rośnie sobie:)
A z fiołeczków to bym jeszcze chciała ciapatego, najlepiej na biało;)
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=21378
KaRo
najważniejsze, by się nie czepiali - a jak chwalą, to już super:)
najlepsze, ze mojemu M przeszkadzają roślinki w domu i mówi, że cały czas coś kupuję.. a on przy każdej wizycie w ogrodniczym kupuje co najmniej 8 różnych nasion - nawet nie wiem, ile ich ma. ale na pewno kilkadziesiąt, przypuszczam, że okołu 100 róznych;) i kto tu ma obsesję?;)
A oto moje hojki - zdjęcia zwykłe, ale dziś nie mam siły na nic - nawet listki mają nieumyte;)
Exotica
Variegatka - widać, że jeden pędzik będzie biały - jupii!:) jak patrzyłam na Wasze, to też taką chciałam mieć:)
A to wymarzona marble queen - pomieszać z zielonym i złotym epikiem? Pewnie byłoby ciekawie prawda? Ale musiałabym mieć monstrualną donicę;)
I begonka od Graszki rośnie sobie:)
A z fiołeczków to bym jeszcze chciała ciapatego, najlepiej na biało;)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Leśny Duch
- 1000p
Wiem Andziu, że lubisz epi;) z tego, co pamiętam, pobiecałam Ci szczepkę tego, jak podrośnie, prawda?;)
tak Graszko, dobrze sobie radzi, wypuszcza nowe listki, więc jest dobrze - bardzo się cieszę!:) potrzebuje tylko nowego, ładnego domku, by było widać, jaka jest ładna:)
Dzięki Aguko za miłe słowa:)
tak Graszko, dobrze sobie radzi, wypuszcza nowe listki, więc jest dobrze - bardzo się cieszę!:) potrzebuje tylko nowego, ładnego domku, by było widać, jaka jest ładna:)
Dzięki Aguko za miłe słowa:)
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p
Ojej dlaczego? były wcześniej ukorzenione? tak się zastanawiam - chyba muszę poczekać, aż epiki się dobrze usadowią w nowej doniczce i wypuszczą dobre korzonki, a potem będę miksować, bo mogą i u mnie paść..
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p
Ahaa zdarza się.. ja też musiałam bardzo uważać i podcinać, jak gniły.. 1 łodyzka niestety nie wytrzymała - za późno się zorientowałam.
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p