REGULAMIN poniższej sekcji:
1. Zdjęcia w postach / wątkach powinny należeć do Autora wątku i ogrodu.
2. Nie komentujemy zdjęć innych Forumowiczów
(wątki zawierać mają wyłącznie posty Właściciela ogrodu)
3. Wątek może zawierać maksymalnie do 7 postów ( Obecnie od 11.06.2021 do 24 postów)
(4 na każdą porę roku + 3 dodatkowo do dowolnego wykorzystania, opisów)
4. Zalecamy by w pojedynczym poście, liczba zdjęć nie przekraczała 12 sztuk.
Nie może jednak przekroczyć 16 szt.
(Z założenia ma to być łatwa do przejrzenia "na szybko", wizytówka ogrodu , nie rozbudowana galeria.)
5. Zalecamy zdjęcia w rozmiarze, maksymalnie 640 x 480 pix lub w przybliżonych rozmiarach.
Rozmiar pojedynczego zdjęcia nie może jednak przekraczać 800 x 600 pikseli .....
TUTAJ znajdziesz przykładowy hosting proponujący zmniejszanie zdjęć .
6. Temat wątku musi zawierać na jego początku nick Autora w mianowniku l.poj.
(umożliwi to łatwe odnalezienie wizytówki Forumowicza, poprawne sortowanie wątków "po nickach")
7. Czas edycji postów dla ich Autorów ustawiono na 99 lat.
_
REGULAMIN Sekcji Wizytówek
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: REGULAMIN poniższej sekcji
Zmiana punktu 3 regulaminu w Sekcji Wizytówek od 11.06.2021r
Sekcja Wizytówek - https://forumogrodnicze.info/viewforum.php?f=54
3. Wątek może zawierać maksymalnie do 24 postów.
PS. Wcześniej maksymalna liczba postów wynosiła 7.
Zachęcam do prezentacji swoich zakątków ogrodowych aby inni Forumowicze mogli zasadzać i "kopiować piękno" do swoich ogródków.
Sekcja Wizytówek - https://forumogrodnicze.info/viewforum.php?f=54
3. Wątek może zawierać maksymalnie do 24 postów.
PS. Wcześniej maksymalna liczba postów wynosiła 7.
Zachęcam do prezentacji swoich zakątków ogrodowych aby inni Forumowicze mogli zasadzać i "kopiować piękno" do swoich ogródków.
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: REGULAMIN Sekcji Wizytówek
Szanowni Państwo
Dostrzegłem dziś pewien problem, który chcę rozwiązać.
Najnowsze nasze forum nie ma rozbicia ustawień czasów edycji postów na poszczególne sekcje (w starym forum mieliśmy taką opcję, w obecnym nie ma w sieci kompatybilnego dodatku to umożliwiającego)
Dlatego żebyście Państwo mieli tak jak w starym forum limit czasu edycji postów w sekcjach
gdzie potrzebna jest bezterminowa edycja, włączam taką opcję dla specjalnej grupy o nazwie:
BEZlimituczasuEDYCJA
-----
Sekcje gdzie można będzie po dodaniu do grupy edytować posty przez 99 lat / bezterminowo:
WIZYTÓWKI ogrodowe Forumowiczów - viewforum.php?f=54
Spisy treści wątków Forumowiczów. - viewforum.php?f=52
W przypadku chęci modyfikacji starych postów w powyższych sekcjach proszę o PW do KaRo lub do mnie z prośbą o dodanie do tej grupy (ja rzadziej bywam na forum niż KaRo). Przez tydzień dodanie do Grupy będzie działało i można edytować. Jeśli zajdzie kolejna potrzeba, kolejne PW ;)
Czas edycji postów dla wszystkich pozostałych sekcji = 250 min.
Dostrzegłem dziś pewien problem, który chcę rozwiązać.
Najnowsze nasze forum nie ma rozbicia ustawień czasów edycji postów na poszczególne sekcje (w starym forum mieliśmy taką opcję, w obecnym nie ma w sieci kompatybilnego dodatku to umożliwiającego)
Dlatego żebyście Państwo mieli tak jak w starym forum limit czasu edycji postów w sekcjach
gdzie potrzebna jest bezterminowa edycja, włączam taką opcję dla specjalnej grupy o nazwie:
BEZlimituczasuEDYCJA
-----
Sekcje gdzie można będzie po dodaniu do grupy edytować posty przez 99 lat / bezterminowo:
WIZYTÓWKI ogrodowe Forumowiczów - viewforum.php?f=54
Spisy treści wątków Forumowiczów. - viewforum.php?f=52
W przypadku chęci modyfikacji starych postów w powyższych sekcjach proszę o PW do KaRo lub do mnie z prośbą o dodanie do tej grupy (ja rzadziej bywam na forum niż KaRo). Przez tydzień dodanie do Grupy będzie działało i można edytować. Jeśli zajdzie kolejna potrzeba, kolejne PW ;)
Czas edycji postów dla wszystkich pozostałych sekcji = 250 min.