Doniczkowe kompozycje na balkon i taras od 2008 -
- agaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 kwie 2008, o 19:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Doniczkowe kompozycje na balkon i taras od 2008 -
jak w temacie
szukam pomysłu co wsadzić do dużej donicy, która będzie stała na dworze na działce
niestety nie mam miejsca by ją przezimować - chyba że roślinka zniosłaby ciepłą kotłownię lub jeszcze cieplejszą piwnicę w bloku
doradźcie proszę
z góry dziękuję
szukam pomysłu co wsadzić do dużej donicy, która będzie stała na dworze na działce
niestety nie mam miejsca by ją przezimować - chyba że roślinka zniosłaby ciepłą kotłownię lub jeszcze cieplejszą piwnicę w bloku
doradźcie proszę
z góry dziękuję
- maryann
- Od: 3 wrz 2007, o 14:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jakie to chcesz duże? Może lagerstroemia http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/027 ... 5c1dd.html
Tyle z patrzenia na ładnego,
co ze słuchania mądrego.
(Badania przeprowadzone na Uniwersytecie w Oslo w 2015 roku wykazały, że mózg uwalnia dopaminę do naszego organizmu, kiedy patrzymy na coś przyjemnego)
co ze słuchania mądrego.
(Badania przeprowadzone na Uniwersytecie w Oslo w 2015 roku wykazały, że mózg uwalnia dopaminę do naszego organizmu, kiedy patrzymy na coś przyjemnego)
Dzięki, niestety wrzosy są dość drogie, bo tak miałabym cały balkon we wrzosach, a tak jeszcze mam tam inne rośliny domowe. Wysadzilam już krokusy jesienne. Ciekawe jak zakwitną. A wasze balkony jak wyglądają? Czy jeszcze letnie kompozycje? W ostatniej donicy fasolka, miała być duża, ale urosła mała. Czekam na zbiory. A potem znowu coś zasadzę.
- Onak
- Od: 4 lip 2006, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ja tez w tym roku postanowiłam zakupić sobie na balkon wrzosy -oto one:
Bardzo wdzięczne roślinki z tych wrzosów - trzeba przy zakupie pytac o ich kolor, bo ja dwa krzaczki myślałam. że będą białe, a tu dziś rano wyszły fioletowe
Bardzo wdzięczne roślinki z tych wrzosów - trzeba przy zakupie pytac o ich kolor, bo ja dwa krzaczki myślałam. że będą białe, a tu dziś rano wyszły fioletowe
Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie