Moja działka-danutab cz.3
Moja działka-danutab cz.3
Kontynuacja wątku
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=26288&
Witam w nowej części wątku z widokiem mojej działki.
Izuniu miałam jeszcze 3 Rh ale padły i nie mogę kupić już takich samych nie pamiętam ich
nazw i to jest problem.Ale jak kiedyś zobaczę kwitnące to na pewno kupię i na pewno porobię nowe zdjęcia jak będą kwitły, a może przyjedziesz i sama zobaczysz.
Grażynko ogniska nie było, ale ognisko w kominku w Karczmie był i cała karczma jest bardzo nastrojowa typowo góralska.Zdjęcia z tej karczmy pokazywałam w moich rozmaitościach jak byłam w zeszłym roku na wycieczce w Żywcu.
Halinko miło mi.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=26288&
Witam w nowej części wątku z widokiem mojej działki.
Izuniu miałam jeszcze 3 Rh ale padły i nie mogę kupić już takich samych nie pamiętam ich
nazw i to jest problem.Ale jak kiedyś zobaczę kwitnące to na pewno kupię i na pewno porobię nowe zdjęcia jak będą kwitły, a może przyjedziesz i sama zobaczysz.
Grażynko ogniska nie było, ale ognisko w kominku w Karczmie był i cała karczma jest bardzo nastrojowa typowo góralska.Zdjęcia z tej karczmy pokazywałam w moich rozmaitościach jak byłam w zeszłym roku na wycieczce w Żywcu.
Halinko miło mi.
- Matemax
- 1000p
- Od: 14 sty 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja działka-danutab cz.3
Danusia, piękna działeczka, takie murki mi się podobają, musze gdzieś załatwić, pozdrawiam
Damusiu jak miło oglądać tak piękne widoki w te zimowe mroźne dni,aż cieplej się robi i weselej byle do wiosny.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bardzo miło powspominać ten letni czas i spędzić go na Twojej pięknej działce Danusiu
Śliczna jest i bogata...
Pozdrawiam
Śliczna jest i bogata...
Pozdrawiam
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Danusiu, może przyjadę ;), ale zdjęcia i tak rób , bo jak się akurat na rododendrony kwitnące nie załapię? ;)
- basjak
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Witam Danusiu !
W tych betonowych kręgach sadzisz czy siejesz?
Pytam, bo też mam kilka i pięknie rosną przesadzone zioła i lubczyk, natomiast posiane(rumianek i pietruszka) ledwo wzeszły.
Ogród masz śliczny!
W tych betonowych kręgach sadzisz czy siejesz?
Pytam, bo też mam kilka i pięknie rosną przesadzone zioła i lubczyk, natomiast posiane(rumianek i pietruszka) ledwo wzeszły.
Ogród masz śliczny!
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Oo jak dobrze ,że wpadłam i na nowy wątek trafiłam,gratulacje
Widoczki z Twojej działki są przeurocze ,i pomyśleć ,że to wszystko własnymi rękoma zdziałałaś ...
na weekend
Widoczki z Twojej działki są przeurocze ,i pomyśleć ,że to wszystko własnymi rękoma zdziałałaś ...
na weekend
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
Witam Danusiu na nowym wątku. Już wiem do kogo przychodzić na podziwianie rh i azalii. Ten lekko różowy rh o bardzo kulistych
kwiatach bardzo mi się podoba.
kwiatach bardzo mi się podoba.
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Mateuszu ja z konieczności musiałam kupić te kręgi bo był tam murek który pod wpływem obsuwania ziemi zaczął pękać.Te kręgi razem z ziemią są bardzo ciężkie i teren jest stabilny.
szafir44masz rację takie widoczki mogą ogrzać i na moment człowiek zapomina że za oknem jest zima.
KaRo Cieszy mnie że miło spędziłaś czas na mojej działce.Niestety jeszcze trzeba trochę poczekać by zobaczyć taką wiosnę w naturze.Chciałam jeszcze raz podziękować za szybkie załatwienie mojej prośby.
Izuniumam nadzieję że nic nie stanie nam na drodze do spotkania się, tym razem u mnie.
Zdjęcia na pewno będę robiła jak tylko pąki nie przemarzły.
Halinko dzięki za odwiedziny w nowym wątku i za piękne zdjęcie.Ja też mam te kwiatki nie wykopałam cebulek ani jej nie okryłam mam nadzieję że nie przemarznie były już takie ładne.Zapomniałam ich nazwy w tej chwili.
Nelu masz rację prawie wszystko zrobiłam i robię sama bo sama wiesz jak to jest ciągle człowiek coś poprawia przerabia i za każdym razem wydaje mu się że to koniec, a to dopiero początek końca. Zycie jednak byłoby nudne gdybyśmy nie mieli tej możliwości zmian.
Wiesiu mnie podobają się wszystkie azalie i Rh tylko nie wszystkie można mieć.Nie umiałabym wybrać który jest najładniejszy.
Basiu nie sieję bezpośrednio do kręgów.Po jednej stronie chodów mam w kręgach posadzone
truskawki całoroczne i poziomki.Po drugiej sadzę kwiaty jednoroczne bo to miejsce gdzie się biwakuje, jest tam palenisko gdzie robimy grilla.
Mniej więcej tak to wygląda.
miejsce grillowania z paleniskiem.
widok z tarasu
szafir44masz rację takie widoczki mogą ogrzać i na moment człowiek zapomina że za oknem jest zima.
KaRo Cieszy mnie że miło spędziłaś czas na mojej działce.Niestety jeszcze trzeba trochę poczekać by zobaczyć taką wiosnę w naturze.Chciałam jeszcze raz podziękować za szybkie załatwienie mojej prośby.
Izuniumam nadzieję że nic nie stanie nam na drodze do spotkania się, tym razem u mnie.
Zdjęcia na pewno będę robiła jak tylko pąki nie przemarzły.
Halinko dzięki za odwiedziny w nowym wątku i za piękne zdjęcie.Ja też mam te kwiatki nie wykopałam cebulek ani jej nie okryłam mam nadzieję że nie przemarznie były już takie ładne.Zapomniałam ich nazwy w tej chwili.
Nelu masz rację prawie wszystko zrobiłam i robię sama bo sama wiesz jak to jest ciągle człowiek coś poprawia przerabia i za każdym razem wydaje mu się że to koniec, a to dopiero początek końca. Zycie jednak byłoby nudne gdybyśmy nie mieli tej możliwości zmian.
Wiesiu mnie podobają się wszystkie azalie i Rh tylko nie wszystkie można mieć.Nie umiałabym wybrać który jest najładniejszy.
Basiu nie sieję bezpośrednio do kręgów.Po jednej stronie chodów mam w kręgach posadzone
truskawki całoroczne i poziomki.Po drugiej sadzę kwiaty jednoroczne bo to miejsce gdzie się biwakuje, jest tam palenisko gdzie robimy grilla.
Mniej więcej tak to wygląda.
miejsce grillowania z paleniskiem.
widok z tarasu
- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam...prześliczną masz działkę...
Pięknie zagospodarowana..skarpa jest cudowna..Glicynia na pergoli zachwyca..mogłabym wymienić w nieskończoność gdyż każda zamieszczona fotka u Ciebie pokazuje kolejne cudowne miejsce:))Bogactwo roślinności i pomysłowość w ich uprawie..Gratuluję ..Miło się ogląda .Pozdrawiam...
Pięknie zagospodarowana..skarpa jest cudowna..Glicynia na pergoli zachwyca..mogłabym wymienić w nieskończoność gdyż każda zamieszczona fotka u Ciebie pokazuje kolejne cudowne miejsce:))Bogactwo roślinności i pomysłowość w ich uprawie..Gratuluję ..Miło się ogląda .Pozdrawiam...
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusiu dziękuję za kolejna piękne zdjęcia
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Przepięknie kwitnie Ci glicynia ,mówiłaś coś o zmianie pergoli pod nią...,będziesz ją wymieniać?
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości