Mój skromny ogródek
-
- 200p
- Od: 4 lut 2010, o 17:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Mój skromny ogródek
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jestem częstym gościem na forum już ok. 2 lat, ale nigdy nie miałam odwagi się zarejestrować. W końcu się odważyłam bo chciałam być w gronie tak wspaniałych ludzi. Jestem wielką miłośniczką ogrodów, ale ja nie mam się czym pochwalić. Mam mały skromny ogródek kwiatowy, mini skalniaczek, parę krzewów i drzewek owocowych, trochę roślin doniczkowych, latem balkonowych, a także psa i dwa koty. Nie ma bardzo co zaprezentować bo zdjęć nie mam zbyt wiele, może z wiosną się to zmieni. Pozostanę więc chyba przy zachwycie Waszych wspaniałych ogrodów.
Pozdrawiam Barbara
Pozdrawiam Barbara
- babuchna
- -Moderator Forum-.
- Od: 7 maja 2009, o 09:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój skromny ogródek
Witaj Basiu , ja również na razie nie mam zdjęć mojego ogródka na forum!
Więc musimy się poprawić moja droga!
Ja mam czas do wiosny na naukę wklejania , więc może lepiej zaczniemy od Twoich zdjęć ogrodowych
Więc musimy się poprawić moja droga!
Ja mam czas do wiosny na naukę wklejania , więc może lepiej zaczniemy od Twoich zdjęć ogrodowych
-
- 200p
- Kontakt:
Cześć Dorotko. Cieszę się, że się odezwałaś. A z tymi zdjęciami to nie jestem taka pewna czy doczekasz się ich wcześniej u mnie, mam jednak nadzieję że do wiosny nauczę się dodawać.
Pozdrawiam serdecznie Barbara
- babuchna
- -Moderator Forum-.
No cóż Basiu my komputerowe beztalencia , musimy się wspierać
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cześć dziewczyny. Ja tez jestem nowa na forum i zostałam pouczona w sprawie wklejania zdjęć przez stałą bywalczynię, więc teraz jestem mądra i tę mądrość mogę wam przekazać. Gdy piszecie do kogoś na dole jest na niebiesko napisane "Dodawanie zdjeć przez fotosik". Klikacie w to miejsce i pojawia się polecenie przeglądaj , tam możecie wejść w pliki w których macie zdjęcia. Ja mam je na pulpicie dlatego wskakują od razu. W pustym miejscu klikacie prawym przyciskiem przechodzicie do miniatur. Wtedy pojawiają się obrazy zdjęć. Zaznaczacie wybrane w klikacie Otwórz. Wracacie do przeglądaj ustawiacie rozmiar zdjęcia i Klikacie Wyślij. I już. Można zobaczyć wstawione zdjęcie klikając na podgląd. Mam nadzieję, że pomogłam. Życzę powodzenia i czekam na fotki.
-
- 200p
- Kontakt:
-
- 200p
- Kontakt:
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
No proszę, nie przesadzaj. Takie róże, moje ulubione, a tulipanki. Co to za kwiatki, te żółte.
- babuchna
- -Moderator Forum-.
Basiu pięknie , Ja na razie nie mam co wklejać , dopiero wiosną porobię zdjęcia i wtedy na bank się nauczę! Ślicznie u Ciebie, i Ty mówisz że masz skromny ogródek
Witam serdecznie! Ładnie,kolorowo, w miły , zadbany sposób pokazany fragment ogrodu-dlaczego więc ma być źle? Jest ślicznie, a przecież o to właśnie chodzi, o barwy, kształty, lecz przede wszystkim kolor... Ja dopiero w tym roku planuję dodać barw w moim ogródku, do tej pory jakoś tak nie wychodziło.. Poczyniłam już wstępne nasionkowe zakupy, zamówiłam kolejne i czekam,jak wszyscy, na pierwsze tchnienie wiosny.. Jestem ciekawa co tam jeszcze ukrywasz, będę odwiedzać Twój wątek. Pozdrawiam-Iza.
-
- 200p
- Kontakt:
Gosiu, Dorotko, Izo dzięki za miłe słowa. Cieszę się, że spodobały się Wam moje kwiatuszki. Nie mam juz zbyt wiele zdjęć, ale coś tam jeszcze pokażę.
Gosiu, te żólte kwiatki to chyba jakieś jaskry, ale nie jestem pewna.
Gosiu, te żólte kwiatki to chyba jakieś jaskry, ale nie jestem pewna.
- babuchna
- -Moderator Forum-.
Tak to na pewno jaskry choruję na nie już 2 lata, 2 razy kupowałam i 2 razy mi ginęły , dopiero nie dawno przeczytałam że lubią kwaśniejszą , żyzną glebę a u mnie piach miały, Może w tym roku mi się uda
- kocica
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Kontakt:
Witaj Basiu.
Piękna jest ta ciemno czerwona róża. Ma mnóstwo kwiatów i bardzo ładny kolor. Podobają mi się też irysy, bardzo delikatna, subtelna odmiana. Mam nadzieję, że w tym sezonie zrobisz więcej zdjęć i pokażesz nam swój ogródek.
Piękna jest ta ciemno czerwona róża. Ma mnóstwo kwiatów i bardzo ładny kolor. Podobają mi się też irysy, bardzo delikatna, subtelna odmiana. Mam nadzieję, że w tym sezonie zrobisz więcej zdjęć i pokażesz nam swój ogródek.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.