Piękno na zielono - ogród Maybelle
- Maybelle
- 100p
- Od: 18 paź 2009, o 11:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękno na zielono - ogród Maybelle
Witam was wiosennie
Postanowiłam założyć też wątek o kwiatach w moim ogrodzie.
Jako że nie mam niestety zdjęć ogrodu z lata, wstawię na dobry początek trochę wiosny
Mój ogródek przed domem w pełni budzi się do życia. Są tu m.in krokusy, żonkile, tulipany, przebiśniegi.
Pozdrawiam cieplutko
Postanowiłam założyć też wątek o kwiatach w moim ogrodzie.
Jako że nie mam niestety zdjęć ogrodu z lata, wstawię na dobry początek trochę wiosny
Mój ogródek przed domem w pełni budzi się do życia. Są tu m.in krokusy, żonkile, tulipany, przebiśniegi.
Pozdrawiam cieplutko
- Tajka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Piękno na zielono - ogród Maybelle
Witaj Maybelle - jaka wczesna wiosna u Ciebie.
Mieszkasz chyba w ,,ciepłych krajach,,?
Mieszkasz chyba w ,,ciepłych krajach,,?
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Andżelika , u mnie jeszcze nie widac z pod sniegu niektórych , a tulipanki ledwo widać , a przecież mieszkasz niedaleko .
Piękna wiosna . Pozdrawiam .
Piękna wiosna . Pozdrawiam .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Maybelle
- 100p
Dziękuję za odpowiedzi
Sama się zdziwiłam, kiedy zobaczyłam, jak wyrastają. Są już całkiem duże, zważywszy na to, że jest jeszcze luty Widać coś im tu spasowało
Tajka Mieszkam na podkarpaciu, blisko Rzeszowa. W ostatnich dniach było bardzo ciepło i ta temperatura pobudziła je do życia
Sama się zdziwiłam, kiedy zobaczyłam, jak wyrastają. Są już całkiem duże, zważywszy na to, że jest jeszcze luty Widać coś im tu spasowało
Tajka Mieszkam na podkarpaciu, blisko Rzeszowa. W ostatnich dniach było bardzo ciepło i ta temperatura pobudziła je do życia
- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Cieszę sie że dołączyłaś do grona zakręconych ogrodników
I cieszę sie że u Ciebie są już pierwsze oznaki wiosny
I cieszę sie że u Ciebie są już pierwsze oznaki wiosny
- Maybelle
- 100p
Moja działka jest dość mała, ale staram się wykorzystać każdy jej kawałek (6 arów). Oprócz domu, jest jeszcze duży garaż i szklarnia, które też zajmują dużo miejsca. Mimo to, miejsca na roślinki mi nie brakuje (jak na razie ). Choć pewnie przez to forum niedługo mi go zabraknie
- Lamia
- 500p
- Od: 27 maja 2008, o 14:22
Coraz więcej wszędzie zdjęć wystających z ziemi kiełków
Fantastyczny widok !!
Fantastyczny widok !!
- Maybelle
- 100p
igor944 Żeby u nas, w Sokołowie taka giełda była eh.. To bym zaszalała A mi zostaje Biedronka , szkółka drzew ozdobnych i kilka kwiaciarni Mimo to i tak jakoś sobie radzę
Parę zdjęć roślin, które nareszcie odkrył biały puch
Parę zdjęć roślin, które nareszcie odkrył biały puch
- piofigiel
- 1000p
- Od: 11 lis 2009, o 17:15
Andżeliko witaj, przyszedłem się ukłonić w Twoim nowym wątku, miło że kolejna osoba z południa będzie prezentować swój ogród. Rzeczywiście wiosna dotarła do Ciebie z rozmachem i niech dalej się rozwija, pokazuj nam jak najwięcej, wszyscy jesteśmy spragnieni pięknych widoków
Pozdrawiam Tomek
Pozdrawiam Tomek
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Super fotki , wiosna na całego , ale widzę że jeszcze oczko masz zarznięte na kość . No to coraz wiecej nas nastolatków na forum , Ja , Ty , Igor Dawid , ciekawe kto jeszcze .
No tak u nas w Sokołowie to tylko 3 kwiaciarnie , jedna autorska wszytski na zamówienie to odpada.. Kwiatki drogie , szczególnie storczyki . Za to w szkółkach poszaleć można tylko z krzewami i iglakami bardziej .
Pozdrawiam
No tak u nas w Sokołowie to tylko 3 kwiaciarnie , jedna autorska wszytski na zamówienie to odpada.. Kwiatki drogie , szczególnie storczyki . Za to w szkółkach poszaleć można tylko z krzewami i iglakami bardziej .
Pozdrawiam
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Witam Cię Andżeliko w naszym gronie zakręconych na zielono.
Tutaj na pewno nabawisz się choroby zwanej "Chciejstwa". Także uważaj bo to jest zaraźliwe i Twój ogródek w momencie może się zapełnić
Tutaj na pewno nabawisz się choroby zwanej "Chciejstwa". Także uważaj bo to jest zaraźliwe i Twój ogródek w momencie może się zapełnić
- 4rafko4
- 200p
- Od: 21 gru 2009, o 11:29
No i powoli mamy wiosenke
- AAleksandra
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Witaj Andżeliko,
Ładnie zaczęłaś pokazywać swe roślinki "zielonym do góry". To upragniony widok wszystkich zielono zakreconych. Wszyscy czekamy z niecierpliwością na te pierwsze oznaki wiosny. Nim zapanuje lato i Twój ogród może okazać sie już trochę mały na następne nasadzenia. Z obserwacji wynika, że wszystkim zaczyna brakować miejsca na kolejne "chciejstwa" czego i Tobie życzę, bo to oznacza, że roslin przybywa
Ładnie zaczęłaś pokazywać swe roślinki "zielonym do góry". To upragniony widok wszystkich zielono zakreconych. Wszyscy czekamy z niecierpliwością na te pierwsze oznaki wiosny. Nim zapanuje lato i Twój ogród może okazać sie już trochę mały na następne nasadzenia. Z obserwacji wynika, że wszystkim zaczyna brakować miejsca na kolejne "chciejstwa" czego i Tobie życzę, bo to oznacza, że roslin przybywa
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki