W.o...Telefonach komórkowych
W.o...Telefonach komórkowych
Nic z tych rzeczy - telefonem z aparatem po prostu pstryknąłem.
Hmmmmmmmmm a ja mam poczciwa nokie 6020 ... i w związku z tym mam pytanko ... bo kupiłam kabel USB i go zainstalowałam ale przy telefonie nie było płytki ... i nie mam programu do ściągnięcia fotek z telefonu ... POMOCY !! bo ja nie ma o tym zielonego pojecia
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mariolo Sony Ericsson W810i ma 2 Mpix. Ja mam Mitsubishi M 320. Stary model, ale taki musi mi na razie wystarczyć.
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jeżeli nie ma programu do zainstalowania w kompie to możesz nie przenieść wcale fotek z telefonu musisz zapytać w salonie czy mają program kreatora do tej noki choć wątpię, pozostaje e mail z tel. na pocztę w necie może tak się uda.aagus pisze:Hmmmmmmmmm a ja mam poczciwa nokie 6020 ... i w związku z tym mam pytanko ... bo kupiłam kabel USB i go zainstalowałam ale przy telefonie nie było płytki ... i nie mam programu do ściągnięcia fotek z telefonu ... POMOCY !! bo ja nie ma o tym zielonego pojecia
Pytałam kolesia w salonie Plusa ... powiedział , że mam zobaczyć na stronie Nokii ... ale jak nie wiem gdzie tego szukac ... poza tym jeśli jest telefon z aparatem to oczywiste wydaje się to , ze fotki mozna z niego ściągać ... przynajmniej dla mnie jest to oczywiste .... szkoda tylko ze nie wiem jak
Dlaczego chcę być OGRODNIKIEM ??? ... Po co pytacie ...to oczywiste ktoś przecież musi PROFESJONALNIE grabić trawniki ;)
Ooooooooooo... to sie chyba da nawet ściągnąc z neta .... zaraz lookne .... dzięki za info Przemo ;)
a moze jednak tego nie zrobie ... hehe ktoś pokombinuje za mnie ??? i powie " z czym to sie je " ??
a moze jednak tego nie zrobie ... hehe ktoś pokombinuje za mnie ??? i powie " z czym to sie je " ??